Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A valós életkoromnak vagy a...

A valós életkoromnak vagy a külsőmnek megfelelően érdemes öltözködni?

Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok, de sokkal kevesebbnek látszom, 19-20 körülinek szoktak tippelni. Fiatalos, kamaszos ruhákat hordok, mert ezek jól állnak nekem, kényelmesek és tetszenek, és mert a méretemben nem nagyon lehet mást kapni. 155cm vagyok és elég vékony, többnyire a gyerekrészlegen vásárolok ruhát magamnak, mert a legkisebb felnőtt méret is nagy rám. Viszont pár ember már megszólt, hogy 27 évesen nem kéne úgy öltözködni, mint egy tini, mert tök komolytalan benyomást keltek. Vajon csak irigyek, hogy én fiatalabbnak nézek ki, vagy igazuk van?
2017. márc. 23. 00:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Ki a tököm az a Lakatos és miért egy férfi döntse el, hogy egy nő miben érezze jól magát?
2017. márc. 23. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!