Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valóban nem érdemes a H&M-ben...

Valóban nem érdemes a H&M-ben táskát venni?

Figyelt kérdés

Több helyen olvastam már (többek között itt a fórumon is), hogy elmegy a H&M, de kiegészítőket, táskákat semmi pénzért nem szabad ott venni, annyira gagyik és rossz minőségűek.

Tény, ha a boltban megláttam pl. egy műbor táskát, valóban undorító kivitelezésű volt, sütött róla, hogy műbőr.

A honlapon viszont megtaláltam ezt a táskát:

[link]

Voltam az Árkádban, ott azt mondták, hogy a boltokban nem kapható, csak online (pedig jó lett volna megnézni élőben), mindenesetre megrendeltem, mert ez kivételesen jól néz ki a képeken (kérdés, milyen lesz élőben).

Nektek milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?

2017. márc. 14. 11:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Táskaboltokban sem csak bőrtáskák vannak. A legtöbb divattáska műbőr. Ami nem jelenti azt feltétlenül, hogy gagyi. Vannak szépek és kevésbé szépek is, mármint a kivitelezést illetően. Mert az megint más téma, hogy kinek mi tetszik.

Nekem vannak bőr és műbőr táskáim is. Ugyanúgy tönkremegy mindegyik. Nem tartósabb a bőr.

Nekem tetszik, amit belinkeltél. Én is nemrég vettem egy ilyen kis egy-két napos utazós táskát. Szintén netről, mert üzletben nem volt. Bár nem H&M, de én is féltem, hogy milyen lesz élőben. De szerencsére jó.

Ha meg nem tetszik élőben, akkor visszaküldheted.

2017. márc. 14. 11:58
 2/2 anonim ***** válasza:
78%

Az hogy műbőr az semmit nem jelent. Én most váltam meg végleg az Obagjeimtol (elmúlt a szerelem) helyettük a Guess az új kedvenc.

4 táskát vettem mind műbőr, de szép igényes darabok. Nyilván nem egy parezres H&M kategória egyik sem.

A képen látható nekem is tetszik. Simán elfogadható képen.

A H&M műbőr nagy taskai nem kellenének ingyen sem azok igénytelen darabok. De tényleg nem anyag függő hogy valami szép és igényes e.

2017. márc. 14. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!