21 eves lanynak nagyon gazos mar ez a stilus?
Szoval. 21 eves lany vagyok (lassan 22 ).
Sosem voltam az a hu de nagyon noies es csajos ember, persze csak oltozkodesben, a viselkedesem nem alpari, vagy ilyesmi. :D
Meg tini korszakban ugraltam egyik stilusbol a masikba, nehezen talaltam a mostani ongamamra, de ugy erzem, meglettem. :D
Altalaban polokat, hosszitott felsoket hordok farmerrel, feszesebb pamutnadragokkal, leggingsekkel, es sport cipokkel. Erre folkapok egy borkabatot es ennyi a szettem. A szineket se szertem annyira, szinte csak fekete, feher, nude, burgundi es olajzold ruhaim vannak, ezeket kombinalom egymassal.
A hajam ombre, vannak tetovalasaim es fultagitom, mas ekszert nem hordok.
Szoval kb ez a stilus:
Mas nokon/ lanyokon nagyon tetszenek a csajos , szines es kulonleges mintaju ruhak,magassarkuk, szolid sminkek , ekszerek es sorolhatnam, en is probalkoztam magameva tenni par csinosabb ruhadarabot, de nagyon rosszul ereztem magam bennuk. Masokon elnezve olyan szepek, jol all nekik, osszetudnak oltozni , de magamon mar nem tetszik ez a stilus.
Pl.: [link]
Ranezek egy ilyen nore, es a nagy betus not latom, amirol a ferfiak is almodnak. Viszont magamrol meg azt gondolnam, ha szembe setalnek az utcan magammal, hogy leragadtam ennel a tini stilusnal.
Szerintetek mennyire gaz ennyi idosen igy oltozkodni? Mit gondoltok az ilyen lanyokrol, mint en, ha meglatjatok oket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!