Mi jut eszetekbe az alábbi cipőkről? Milyen outfitet képzeltek el hozzájuk?
„De ők megveszik anélkül, hogy mások véleményét megkérdeznék.”
Ezt az első oldalon írtam valakinek:
„Utolsó válaszoló!
Itt tévedés van. Ezeket a cipőket hordom egy ideje. Nem vásárlás előtt vagyok. A kialakult stílusomon nyilván nem fogok változtatni. Itt az érdekel, hogy más emberek miképpen állnak ezekhez a cuccokhoz.”
Jó lenne olvasni mielőtt úgy véled felfedezted a Szent Grált.
Egyébként pedig ezek a modellek egyáltalán nincsenek elterjedve. Elég nehéz már pl Aptare-t vagy Air Moc típust beszerezni. Kifutottak. Nyilván a tinikedvenc AF1, Air Max, Huarache modellekből nincs keszléthiány. Folyamatosan van utánpótlás.
És egyáltalán nem a minimalista darabok felé megyünk, hanem a színes cuccok, órmotlan 90es évekbeli formák, magasított talp és társaik felé, pl Air Max 90 vagy Fila Disruptor 2 szerű cuccokra kell gondolni. A fűző nélküli cipők nincsenek elterjedve a fiatalok által preferált divatban.
"Itt az érdekel, hogy más emberek miképpen állnak ezekhez a cuccokhoz."
Ez nem sokban más, mintha vásárlás előtt kérdezted volna meg.
Egyébként meg hiába mentegeted magad azzal, hogy ezt meg azt a típust nehéz beszerezni, attól még a stílus ugyanúgy tucat. Nem a típustól típus ritkaságától lesz valami különleges, vagy egyedi. És igen, van egy 70es-90es évekre hajazó, színesebb, kicsit "művészibb" irányzat (szerencsére), de még nem tört előrébb mint ez a rajoskodó zoknicipős nyomulás. Én legalábbis rengeteg robilábú tinit látok ilyen cipőkben, ami nem valami szemetgyönyörködtető látvány. Biztos nem eredeti a 90%-a de tök mindegy, mert ugyanúgy néz ki. Már csak az a csodás hangú blútúszhangszóró hiányzik, meg egy nagyongangszta beállás előrenyújtott fejjel.
Ez így viszont nagyon sajnálatos.
Azzal viszont nem értek egyet amit a véleményekről írsz. Egyáltalán nem ugyanolyan kíváncsiságból tájékozódni és egyáltalán nem adni gyakorlatban az elhangzottakra, mint a vélemények alapján stílust formálni.
Nekem van egy asszociációm, ha meglátok egy lábbelit, érdekelt hogy elhangzik-e hasonló dolog. Ennyi.
Az viszont kifejezetten érdekes, hogy cipős csoportokban és a baráti társaságban teljesen más vélemények születtek.
Látod pont miatt kérdezem meg. A kíváncsiság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!