Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi jut eszetekbe az alábbi...

Mi jut eszetekbe az alábbi cipőkről? Milyen outfitet képzeltek el hozzájuk?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. márc. 27. 19:56
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

„De ők megveszik anélkül, hogy mások véleményét megkérdeznék.”

Ezt az első oldalon írtam valakinek:

„Utolsó válaszoló!

Itt tévedés van. Ezeket a cipőket hordom egy ideje. Nem vásárlás előtt vagyok. A kialakult stílusomon nyilván nem fogok változtatni. Itt az érdekel, hogy más emberek miképpen állnak ezekhez a cuccokhoz.”

Jó lenne olvasni mielőtt úgy véled felfedezted a Szent Grált.

Egyébként pedig ezek a modellek egyáltalán nincsenek elterjedve. Elég nehéz már pl Aptare-t vagy Air Moc típust beszerezni. Kifutottak. Nyilván a tinikedvenc AF1, Air Max, Huarache modellekből nincs keszléthiány. Folyamatosan van utánpótlás.

És egyáltalán nem a minimalista darabok felé megyünk, hanem a színes cuccok, órmotlan 90es évekbeli formák, magasított talp és társaik felé, pl Air Max 90 vagy Fila Disruptor 2 szerű cuccokra kell gondolni. A fűző nélküli cipők nincsenek elterjedve a fiatalok által preferált divatban.

2019. márc. 19. 15:50
 22/25 anonim ***** válasza:
69%

"Itt az érdekel, hogy más emberek miképpen állnak ezekhez a cuccokhoz."

Ez nem sokban más, mintha vásárlás előtt kérdezted volna meg.

Egyébként meg hiába mentegeted magad azzal, hogy ezt meg azt a típust nehéz beszerezni, attól még a stílus ugyanúgy tucat. Nem a típustól típus ritkaságától lesz valami különleges, vagy egyedi. És igen, van egy 70es-90es évekre hajazó, színesebb, kicsit "művészibb" irányzat (szerencsére), de még nem tört előrébb mint ez a rajoskodó zoknicipős nyomulás. Én legalábbis rengeteg robilábú tinit látok ilyen cipőkben, ami nem valami szemetgyönyörködtető látvány. Biztos nem eredeti a 90%-a de tök mindegy, mert ugyanúgy néz ki. Már csak az a csodás hangú blútúszhangszóró hiányzik, meg egy nagyongangszta beállás előrenyújtott fejjel.

2019. márc. 20. 05:49
 23/25 anonim ***** válasza:
51%
Ja, és hozzáteszem, ez csak egy velemény (mivel azt kérdezted), és egy benyomás, amit bennem keltenek ezek a cipők. Lényegében a vásárlói réteg egy (nagyom szembe égős) része miatt esik a szememben, mert csak az jut eszembe róla.
2019. márc. 20. 05:52
 24/25 A kérdező kommentje:

Ez így viszont nagyon sajnálatos.

Azzal viszont nem értek egyet amit a véleményekről írsz. Egyáltalán nem ugyanolyan kíváncsiságból tájékozódni és egyáltalán nem adni gyakorlatban az elhangzottakra, mint a vélemények alapján stílust formálni.

Nekem van egy asszociációm, ha meglátok egy lábbelit, érdekelt hogy elhangzik-e hasonló dolog. Ennyi.

Az viszont kifejezetten érdekes, hogy cipős csoportokban és a baráti társaságban teljesen más vélemények születtek.

Látod pont miatt kérdezem meg. A kíváncsiság.

2019. márc. 20. 16:06
 25/25 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. Egyik barátomnak is ilyen cipője van és ő sima kék vagy fekete farmerrel meg pólókkal hordja.
2019. jún. 9. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!