Mi jut eszetekbe az alábbi cipőkről? Milyen outfitet képzeltek el hozzájuk?
Kérdező, ott hibáztál hogy nem átlagcuccot kérdeztél. Az ide írók mindent lehúznak ami kicsit is eltér az átlag szürkeségtől.
Nézegess fashion blogokat.
Ezekben keresve sem találtam szépet.
Még az első a legjobb.
Fehér nike zokni ⏩ Fekete szűk (slim/skinny) farmer egy OffWhite Belt-el megszorítva ⏩ Champion fehér/s.kék pulcsi netán valami trainer/edzős cipzáros nike pulcsi
(HA NIKE CIPŐD VAN SOSE LEGYEN RAJTAD ADIDAS)
Ez a nem viselhetsz Adidast és Nike-t egyszerre, ez mi? Ugyan miért nem? Kit érdekel mi a márkája. A cipőt, mint produktumot kell nézni, önnön mivoltában értékelni egy outfitben.
De hát nem vagyok tizenéves divathuszár, aki a márkákkal menőzik:D Biztos ezért nem értem...
"De hát nem vagyok tizenéves divathuszár"
Biztos...bár ilyen utcai edzőcipőt leginkább tizenéveseken látni, plusz ezek jelenleg a vezető divatirányzat részei, és borzasztóan fel vannak hájpolva. Persze biztos látni néhány felnőttön is. De ők megveszik anélkül, hogy mások véleményét megkérdeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!