Mi jut eszetekbe az alábbi cipőkről? Milyen outfitet képzeltek el hozzájuk?
Mi jut eszembe? Hogy undorito.
Olyan mint a tengeri suncipo, vagy esetleg szorfos. Ah, nagyon nem tetszik.
Az első gondolatom, hogy én tuti nem venném fel őket mert nekem nem tetszenek :D
De nyilván mindenkinek más az ízlése.
Egyébként szerintem lehet sportos és elegáns dolgokkal hordani őket. Én nemrég egy elegáns ingruhámat vettem fel a kedvenc fekete sportcipőmmel. Ezeket is simán el tudom képzelni úgy.
Utolsó válaszoló!
Itt tévedés van. Ezeket a cipőket hordom egy ideje. Nem vásárlás előtt vagyok. A kialakult stílusomon nyilván nem fogok változtatni. Itt az érdekel, hogy más emberek miképpen állnak ezekhez a cuccokhoz.
Szerintem jók ha még kényelmesek is de persze ezekhez olyan összeállítás szükséges fellülre is ami összhatásilag passzol.
Amúgy nem tudom hogy te teljesen magyar vagy e és itt még páran de ez az outfittezés nem tudom hogy kerül a magyar szavak közé, valószínüleg kevered a magyart egy idegen nyelvel , de meg van ehelyett a magyar megfelelője is az amit én írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!