Nektek mi jut eszetekbe az Alexandra névről, hogy képzeltek el egy ilyen nevű lányt?
Figyelt kérdés
2016. okt. 16. 15:16
1/12 anonim válasza:
bocsi, de nekem azonnal az Alexandra könyvkiadó jutott eszembe :D
kérdésre válaszolva: semmi, egy név NEM MONDD SEMMIT az illetőről
2/12 anonim válasza:
Ilyen hülyeségek alapján akarsz nevet adni ? Kit érdekel, hogy x.y. Alexandra osztálytársa, ismerőse milyen. Amúgy szerintem ronda név. Én nem adnám.
3/12 A kérdező kommentje:
Nem névadás miatt kérdezem.
2016. okt. 16. 15:41
4/12 anonim válasza:
Minden Alexandra, akit ismerek (5-6) ilyen kis cserfes, minden leben kanal akarmi
Az a tipus, akit vagy kegyetlenul gyulolsz, el sem birod viselni, vagy egy felszines futo baratsag
5/12 anonim válasza:
Minden Alexandra egy mocskos rhibanc. Igen, te is kérdező. Több hímtag járhatott a lyukaidban mint bárkinek valaha. Büszke lehetsz.
6/12 anonim válasza:
A nagy büdös semmi nem jut eszembe.
Te egyből gondolsz valamire ha azt mondom hogy Ferenc?
7/12 anonim válasza:
egy aranyos kedves lány ismerősöm akit folton b*sztatnak az osztálytársai,pedig rendkívül kedves és szép lány.
10/12 anonim válasza:
#6 Saját magam.
Alexandra? Hmmm, dugnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!