Lányok, akik nem viselik el hogy a fiúk hordanak leggingst, vagy bármit ami "nőies", miérd hordtok nadrágot? Miért nem csak szoknyában jartok?
Nekem nem egy ismerősöm van aki fiú, és leggingset hord, kérdeztem őket hogy miért hordjátok "nem mint ha engem zavarna" azért hordják mert kényelmes.
Én meg úgy vagyok vele hogy ha nekik ez jó akkor azt el kell fogadni, és nem baztatni ezért.
Bástya, azért ne meséld be nekem, hogy egy férfi leggingsbe járjon utcán meg úgy bárhol.
Max edzőteremben tudom elképzelni egy rommá gyúrt csávón, ahol kirajzolódik a vádli, comb...
Kapuvárra szoktál járni? :D
Egy dolog biztos, ez a fórum és kérdés nem sokat javított a leggings szerető pasik megítélésén. Magyarország egyébként is a pöcegödör alja, szóval nincs min csodálkozni. Ami külföldön természetes azon itt csak pislognak. És ez nem csak a leggingsre hanem pl. az emberek egymáshoz viszonyulására, vagy a közlekedési kultúrára is igaz.
Én szinte bárhova feszülős naciban járok, mert nemcsak imádom őket, hanem ez a természetes alap viselet nekem. Számos előnye van így hát élvezem őket. Aki meg hagyományosban van az rotyogjon csak a 40fokba, vagy ha rövid gatya és póló nézzen úgy ki mint a nagy Magyar zászló homokbézs árnyalatokban :D
Sokat dobna ha néhány közszereplő bevállalná és ilyenbe is mutatkozna néha, mert a napnál is világosabb hogy a magyar ember azután megy amit a médiában lát. És mivel mostanság/jó ideje szinte csak a szenny jön a TV-ből kb. úgy is néz ki az ország. Úgyhogy részemről itthon beletörődtek, környékbelieket nagyjából nem érdekli, az idegenek meg "ki a tököt érdekel?"
Szóval én már csak a leggings nyújtotta előnyöket élvezem :) 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!