Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, akik nem viselik el...

Lányok, akik nem viselik el hogy a fiúk hordanak leggingst, vagy bármit ami "nőies", miérd hordtok nadrágot? Miért nem csak szoknyában jartok?

Figyelt kérdés
Miért csak az elfogadott ha egy lány "fiús" ruákban jár, de az nem ha egy fiú "lányos" ruhakban van? Itt láttam minap egy ilyen kérdést amin kiakadtak az emberek férfi leggings hallatán. Ha ennire nem fogadjátok el, és régimódiak vagytok, miért használtk "fiús" öltözéket is?
2018. márc. 26. 21:23
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
56%
Akkor a nők is azt adják neked, amit kapnak tőled. Ne csodálkozz.
2018. ápr. 8. 19:27
 32/38 anonim ***** válasza:
17%
Bocsi, nem én kezdtem!
2018. ápr. 8. 21:40
 33/38 anonim ***** válasza:
61%
Vagy de. Ki tudja? Senki.
2018. ápr. 9. 00:05
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem egy ismerősöm van aki fiú, és leggingset hord, kérdeztem őket hogy miért hordjátok "nem mint ha engem zavarna" azért hordják mert kényelmes.

Én meg úgy vagyok vele hogy ha nekik ez jó akkor azt el kell fogadni, és nem baztatni ezért.

2018. ápr. 11. 06:35
 35/38 anonim ***** válasza:
44%

Bástya, azért ne meséld be nekem, hogy egy férfi leggingsbe járjon utcán meg úgy bárhol.

Max edzőteremben tudom elképzelni egy rommá gyúrt csávón, ahol kirajzolódik a vádli, comb...

Kapuvárra szoktál járni? :D

2018. jún. 16. 16:04
 36/38 anonim ***** válasza:

Egy dolog biztos, ez a fórum és kérdés nem sokat javított a leggings szerető pasik megítélésén. Magyarország egyébként is a pöcegödör alja, szóval nincs min csodálkozni. Ami külföldön természetes azon itt csak pislognak. És ez nem csak a leggingsre hanem pl. az emberek egymáshoz viszonyulására, vagy a közlekedési kultúrára is igaz.

Én szinte bárhova feszülős naciban járok, mert nemcsak imádom őket, hanem ez a természetes alap viselet nekem. Számos előnye van így hát élvezem őket. Aki meg hagyományosban van az rotyogjon csak a 40fokba, vagy ha rövid gatya és póló nézzen úgy ki mint a nagy Magyar zászló homokbézs árnyalatokban :D

Sokat dobna ha néhány közszereplő bevállalná és ilyenbe is mutatkozna néha, mert a napnál is világosabb hogy a magyar ember azután megy amit a médiában lát. És mivel mostanság/jó ideje szinte csak a szenny jön a TV-ből kb. úgy is néz ki az ország. Úgyhogy részemről itthon beletörődtek, környékbelieket nagyjából nem érdekli, az idegenek meg "ki a tököt érdekel?"

Szóval én már csak a leggings nyújtotta előnyöket élvezem :) 30F

2018. szept. 22. 04:45
 37/38 anonim ***** válasza:
36%
Na ! Elmondom a tutit ! Mindenki figyeljen ! Azért van az, hogy a nők öltözhetnek bárhogyan, az nem baj, sőt jó, a férfiak, meg csak jól meghatározottan, MERT: mind a két nem a férfi ellen van ! Igen ! A nők mikor monják egymásnak vagy mikor nézegetik egymást szúrós szemmel, ha mondjuk alulöltöznek, hogy fújj, meg biztos leszbi, meg mittudomén... ? SOHA ! Mert felfogják, hogy azzal maguk ellen mennének, ellenben a fiúkat azokat előszeretettel kritizálják ! Mit csinálnak a férfiak ? A nőkön lehet minden, had nézegessem őket, biztosan nekem akar tetszeni, a többi srác meg legyen zsákban, mert őrájuk nem vagyok kíváncsi. Ez a mentalitás gyerekek ! Jó lenne, ha mindenki csak önmagával törődne, és nem a másikat nézegetné ! Tisztelet annak a nagyon-nagyon kevés kivételnek !
2020. szept. 1. 13:55
 38/38 Braziltangas válasza:
44 éves pasi vagyok én is hordok leggingset igen nőit ,hogy miert is 1 nekem kényelmes 2 a barátnőm imádja rajtam 3 szereti ha össze tudunk öltözni utcára is ki megyek egy magam de vele is és büszke rá hogy ilyen barátja van . És még 1 dolog nem boxert veszek alá fel hanem női tangát abbol is a Turbo Csilla francia tagáit vásárolja nekem meg ö is azokat szereti a francia tangákat. Mi igy vagyok boldogok és nem foglalkozunk mások mit karattyolnak.
nov. 29. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!