Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, akik nem viselik el...

Lányok, akik nem viselik el hogy a fiúk hordanak leggingst, vagy bármit ami "nőies", miérd hordtok nadrágot? Miért nem csak szoknyában jartok?

Figyelt kérdés
Miért csak az elfogadott ha egy lány "fiús" ruákban jár, de az nem ha egy fiú "lányos" ruhakban van? Itt láttam minap egy ilyen kérdést amin kiakadtak az emberek férfi leggings hallatán. Ha ennire nem fogadjátok el, és régimódiak vagytok, miért használtk "fiús" öltözéket is?
2018. márc. 26. 21:23
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
91%

#19, értelmetlen sértegetéssel nem kerülsz fölénybe, annál inkább egy óvodás szintjére.

Ismételten leírom, mert nem látsz tovább az orrodnál: Azt hordasz, amit akarsz. Lelked rajta. Senkit nem érdekel. Ha azt szeretnéd, sem.

2018. márc. 28. 16:39
 22/38 anonim ***** válasza:
75%

Mert neki az kényelmes..

De amúgy én ezt a logikát sem értem: Ha egy férfi felvesz valamit ami női akkor MIÉRT következik egyszerre az hogy meleg??

Kérdezőnek: Amúgy régen a férfiak hordtak nadrágok és a lányok szoknyát. De ha már itt vagyunk, akkor régen a férfiak hordtak harisnyát, magassarkút, csizmát meg ilyeneket. ÉS képzeljétek eél TELJESEN hetero volt a többség!!

És amúgy ezek kezdenek visszajönni a divatba. Szóval az összes leszóló ember készülhet :D

2018. ápr. 5. 18:44
 23/38 anonim ***** válasza:
59%
Igen ez a vesszőparipám mivel a fiúkat meg a szűk ruhákkal vonatkoztatják össze a melegséggel az is unalmas ugyanúgy...
2018. ápr. 6. 15:18
 24/38 anonim ***** válasza:
65%

#21 vagyok.

Amúgy ha azt nézzük akkor most ez van:

Férfin női cucc --------> meleg

Nőn férfi cucc -----------> elnevezik unisexnek aztán jól van az.

Nem szabadna szerintem azért ilyen komoly előítéleteket adni.

2018. ápr. 6. 15:49
 25/38 anonim ***** válasza:
64%
Előző vagyok. Elnéztem bocsi #22 voltam
2018. ápr. 6. 17:29
 26/38 anonim ***** válasza:
40%

25!

Teljesen jól látod, valóban így van és pont ezért küzdök én is de sok itt a férfigyűlölő akiket rendszerint le kell oltani mert még mindég nem világos számukra miről is van szó.

2018. ápr. 7. 14:01
 27/38 anonim ***** válasza:
73%

Férfigyülölő? Na ezen jót nevettem. És azért mert van egy két maradi ember meg homározó stb...akkor már neked is nőgyülölő módon kell viselkedni? Meg himsovinisztának lenni?

Szánalmas és nevetséges vagy a fröcsögéseddel!

De azok is azok akik homároznak.

Miért nem lehet elfogadni hogy mindenki öltözködése magánügy?

2018. ápr. 7. 14:38
 28/38 anonim ***** válasza:
0%
Na megjött az egyik akikről írtam az imént.
2018. ápr. 7. 15:06
 29/38 anonim ***** válasza:
93%

Ne ferdítsd a valóságot, az előtted szóló igazat írt, ha nem szereted a férfigyűlölőket, te se legyél nőgyűlölő.

Amúgy sem kéne gyűlölni egymást. Azt csak az ostobák, és az önzők csinálják.

Ráadásul az előtted lévő még részben a te oldaladon is állt, de ez mintha neked fel sem tűnne. Ne legyél ilyen elvakult.

2018. ápr. 7. 21:52
 30/38 anonim ***** válasza:
0%

Ne csak engem térítgessél nem véletlenül utálom a nőket, amit kapok azt adok...

Köszönöm ,de nem kérek támogatást eddig is egyedül harcoltam.

2018. ápr. 8. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.