Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, akik nem viselik el...

Lányok, akik nem viselik el hogy a fiúk hordanak leggingst, vagy bármit ami "nőies", miérd hordtok nadrágot? Miért nem csak szoknyában jartok?

Figyelt kérdés
Miért csak az elfogadott ha egy lány "fiús" ruákban jár, de az nem ha egy fiú "lányos" ruhakban van? Itt láttam minap egy ilyen kérdést amin kiakadtak az emberek férfi leggings hallatán. Ha ennire nem fogadjátok el, és régimódiak vagytok, miért használtk "fiús" öltözéket is?
2018. márc. 26. 21:23
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
82%

Értelmes példa, illetve a valóság: a nadrág praktikus, és kényelmes, több mindennapi tevékenyseghez alkalmas, ezért hordja mindkét nem. A szoknya kényelmes (bár nem mind), viszont nem praktikus, és kevesebb mindennapi tevékenységhez alkalmas, ezért jóval kevesebb személy hordja. A sportcipő praktikus és kényelmes, ezééért...remélem egyértelmű a mondat folytatása, a tűsarkú körömcipő meg nem praktikus, ráadasul rohadt kényelmetlen is, ezééért papparaa.....ba dumm tss.

És tényleg, mi ez a folyamatos vérig sértődést, gyerekes rinyálás, szüntelen önkényes panaszkodás? Te tele vagy utálattal? VVagy mi a probléma? Senki nem tilt neked semmi, mégis úgy viselkedsz.

Mi baj van, ha a nők nadrágot vesznek, neked nem marad?? Ikszdé ikszdé. Vagy mi ez a béna "lenyúlták" duma? Haggyukmá', olyan erőltetett, és semmi mást nem tudsz felmutatni ezen kifejezés ismételgetésén kívül. Senkit nem érdekel, mit veszel fel. Talán ez a baj? Kell a figyelem?

2018. márc. 27. 16:36
 12/38 anonim ***** válasza:
31%
Jaj istenem, már így is baromira el vannak buzulva a mai pasik, ne gyere még azzal is, hogy kezdjenek el női ruhákat hordani, mert öngyilkos leszek, ha nem marad egy épkézláb férfiember sem a Földön :( Ez a bokavillantós feszülős nadrág is borzalmas, ami manapság divat, persze hab lenne a tortán, ha elkezdenének cicanadrágot hordani. Mi lesz a következő, magassarkú szoknyával?
2018. márc. 27. 17:28
 13/38 anonim ***** válasza:
58%
És ha a magassarkú lesz a divat? Akkor mi van? Szerinted mennyire fog másokat érdekelni, hogy Neked tetszik-e, vagy sem? Hidd el, hogy találni fognak maguknak partnert. :) Én várom, hogy mindenki úgy öltözködjön, ahogyan szeretne, és nem próbál megfelelni senkinek. Micsoda szép világ lenne. Remélem egyszer majd találkozunk, és akkor meg tudom botránkoztatni a mostani kis konzervatív álomvilágodat az öltözködésemmel.
2018. márc. 27. 20:20
 14/38 anonim ***** válasza:
19%
#13 Ha a jövő öltözködési stílusa valami olyasmi lesz, mint amit a melegfelvonulásokon látni, akkor az emberiség megérett a pusztulásra. Ennél van még lejjebb?
2018. márc. 27. 21:20
 15/38 anonim ***** válasza:
73%
Tehát akkor, ha jól értelmezem: Te úgy gondolod, hogy jogod van eldönteni, hogy mi erény és mi bűn? Ha valami Neked nem tetszik, akkor az emberiség pusztuljon is ki? Mekkora szerencse, hogy semmit nem ér a szavad, és az idő előrehaladtával pont megcáfolódik az, amit Te szeretnél. Én örülök annak, hogy ilyen mértékben haladunk előre. Nagyon remélem, hogy a közeljövőben teljesen szabadelvű lesz a társadalom. :)
2018. márc. 27. 21:26
 16/38 anonim ***** válasza:
34%
#15 Nem lehet mindenben egyetérteni, te úgy gondolod, én így. Szerintem igenis kellenek illemszabályok, ez különböztet meg minket az állatok egyszerűségétől. Ha ezek a szabályok eltűnnek, akkor minek is vagyunk emberek? Ennyi erővel élhetnénk valami afrikai bennszülött törzs szintjén is, ott aztán hordhatsz, amit akarsz.
2018. márc. 27. 21:54
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
A jelenlegi helyzet viszont nem azt mutatja, hogy bárki is szeretné, ha ebben korlátoznák. És az ellen nem lehet semmit tenni, hogy az öltözködésnek szabályokat szabjanak. Most itt persze nem arra gondolok, hogy mindenki rohangáljon vörösre festett farokkal az utcán, de, ha éppen szoknyát szeretne felvenni, akkor vegye. Ezzel senkinek nem árt. Csak élvezi az életet.
2018. márc. 27. 22:19
 18/38 anonim ***** válasza:
40%

#17 Most itt persze nem arra gondolok, hogy mindenki rohangáljon vörösre festett farokkal az utcán.

De, innen már ez a következő lépcsőfok lefelé :D Einstein nem véletlenül mondta, hogy a negyedik világháborút baltákkal fogják vívni, ezzel nem csak arra célzott, hogy a harmadikban elpusztul a társadalom az atomfegyverek miatt, hanem arra is, hogy egyre retardáltabbak az emberek, jó dolgukban már az a legnagyobb problémájuk, hogy most férfiként szoknyát vagy magassarkút hordjanak-e, esetleg 2 kiló sminkkel vagy anélkül. Korcsosul a világ, de pont ez a nagy szabadság is lesz a veszte.

Ezzel nem azt mondom, hogy bele kell szólni mások életébe, de vannak bizonyos társadalmi normák, amikhez alkalmazkodni kell. Pl néha én is szívesebben mennék pizsamában egy üzleti tárgyalásra, de nem megyek, mert nem illik. Ettől nem érzem magam kevésbé szabad embernek, amúgy is vannak komolyabb dolgok az életben, mint azon problémázni, hogy milyen ruhát hordjak :)

2018. márc. 27. 23:20
 19/38 anonim ***** válasza:
33%

11!

Jót kacagtam rajtad, látom te is kezelésre szorúlsz méghozzá lobotómiára..

Amúgy vannak nőies ruhák amik mindkét nem számára praktikusak mégis lehomározzák a fiúkat bennük tehát így talán érthető hogy miért lihegek ezen a témán.

12!

A fiúk vannak elbhúzúlva???

Bagoly mondja verébnek!

8-as válaszomnál linkeltem hány homár csaj öltözik kimondott férfi ruhákba, tehát te miről beszélsz?

A férfi acélbetétes bakancsos nőiesen mutat?😂😂

A melegfelvonuláson tényleg ocsmányak a nők ebben igazad van.

2018. márc. 28. 10:17
 20/38 anonim ***** válasza:
76%

Neked tényleg próblémáid vannak.

Már megint az acélbetétes bakancs...neked ez a vesszőparipád.

Még mindig ezen picsogsz?

Amúgy akivel most "vitázol" annak is olyan "szép" privát üzeneteket küldtél mint nekem?

2018. márc. 28. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!