Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruha állna jól? Linkelj...

Milyen ruha állna jól? Linkeljetek képet is.

Figyelt kérdés

Nagyjából homokóra alkatom van, de a felső testem picit túl erős, a lábam viszont túl vékony, a fenekem kicsit lapos. Elég magas is vagyok.

Ki lehet hozni ebből valamit? :S

18/L

2010. jún. 9. 17:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet egy ilyen ruha jól állna a homokóra alkatod miatt. Ezen a képen ne nézd a modellt, mert ez a ruha nem csak kifejezetten ilyen alakú lányoknak áll jól mint ennek a lánynak. [link]

[link] Szerintem ilyen dresseket nézegess, mert azok szerintem neked jól állnának. Amúgy a te alakodból nagyon is sokat lehet kihozni. Mindig gondolj a ruhákon lévő kiegészítőkre pl. a ruhán lévő öv, mert az pont hangsúlyozza a homokóra alakot. Az ilyen öltöztetős műsorokban is sokszor adnak öves ruhát az embereknek, mert avval sokkal szexisebb alakot tudnak kihozni. Szóval azt javaslom, hogy menj be egy boltba és minél többféle ruhát próbálj fel, válogass. Így legalább te is látod magadon, hogy mi áll jól. Sok sikert a ruha választásban, ha kell még valami akkor nyugodtan kérdezz. :) Réka

2010. jún. 9. 20:50
 2/2 A kérdező kommentje:

Az első egészen biztos, hogy nem fog menni, mert pántnélküli melltartót kb. 14 éves koromtól nem hordok, mert nem tart semmit.

A második ruha viszont nagyon szép.

Ezen kívül szerintetek milyen nyakkivágások néznek ki jól?

2010. jún. 9. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!