Mibe menjek gimnáziumi szóbelire? 14/l
Arra gondoltam,hogy fekete nadrágot veszek fel,fekete csizmával,és egy elegáns blúzt(fehér alapon kék csíkokkal).
Tudom,hogy nem kellene sminkelnem,de nekem muszáj.Örökletes lilás kékes szem alatti karikáim vannak,ami nagyon sokat ront a kinézetemen.Ha nem teszek fel korrektort,akkor nagyon álmosnak fogok tűnni a szóbelin,és nem akarom,hogy úgy tűnjön a felvételiztető tanároknak,hogy nem aludtam az éjszaka.Szerintetek belefér a korrektor?
Sztem jo lesz ez a ruha. A korrektor is. Az én szemem is pont ilyen... ezért en is mindig puderezek, vagy alapozozok, de csak a szemem korul. Minden vizsgamra szolid sminkben mentem, sosem volt ebbol gond. Legalabb nem azon feszegentem, hogy uhh de pocsékul nezek ki..elég a vizsga miatt izgulni..
Amugy barnitos testapolot szoktam meg használni az arcomra, igy kevesbbe feltuno a barnas a szemem kornyeken :) Egyszer próbáld ki, de ne a szóbeli előtt nehogy foltos legyel:)
Szerintem, ha a smink nem feltűnő (tehát nem kifested a szemed meg kihúzod, vagy teszel fel egy sötét rúzst) akkor meg se lehet mondani, hogy smink :)
A szett jól hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!