Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Holnap gimnáziumi szóbeli...

Holnap gimnáziumi szóbeli felvételi, mit vegyek fel?

Figyelt kérdés
Muszály ingbe menni? Nem szeretnék. De ha mindenki abba lessz csak én nem? Az tök égő lenne... Vagy mennyek fekete nadrágba és hosszú kardigánba valami szines polóval? Vagy csak fekete-fehér legyek? Muszály ing? Mert van 1 szép fehér csipkés hosszúujjum amit a new yorkerbe vettem szerintem az is jó lenne.
2015. febr. 24. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Teljesen mindegy mibe mész! Ilyen helyesiràssal egyetlen gimnáziumba se vesznek fel! Borzalmas!

Muszàly??? Mennyek??

2015. febr. 24. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem muszáj inget viselni, csak legyél elegáns. Színes pólóban meg kardigánban nem megyünk felvételizni. Nem a barátnőkkel mész találkozni...

Ha szép a fehér felsőd, akkor vedd fel azt, fekete nadrággal. Rávehetsz egy blézert is.

2015. febr. 24. 18:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Siettem a kérdéssel. De bocsi a helyesírás miatt.😊 És még azt szerettem volna kérdezni hogy ha sminknek szempillaspirált, szemceruzát és szájfényt használok az nem számít soknak?😇
2015. febr. 24. 18:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem olyan hogyismondjam kardigán, vékony amyagból van, majdnem hogy átlátszik olyan vékony.xdd és a fenekem alá ér kb. combközépig.
2015. febr. 24. 18:29
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Akkor sem, ha vékony :D A leírás alapján el tudom képzelni, hogy néz ki, de az olyan "laza" stílus, nem felvételire való.

A smink oké, bár én ennyi idősen nem sminkeltem. A felvételire sem. Legyen visszafogott, szóval nem fél centis monoklit húzz a szemed köré :D

2015. febr. 24. 18:36
 6/6 anonim ***** válasza:
62%
Fekete nadrág, fehér ing. Ez egy felvételi, nem plázázás a csajokkal. A smink ok.
2015. febr. 24. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!