Ez megfelelő lenne egy gimnáziumi szóbeli felvételire?
Arra gondoltam hogy egy fehér felső lenne rajtam (ami nem testhez tapadós, és a nyakánál van egy sor csipke, csak annyi hogy picit átlátszó) és ehhez egy fekete tapadós szoknyát vennék fel aminek a két oldalában egy - egy sor csipke van
illetve egy fekete balerina cipő / tutyi/ lapossarkú ( kinek hogy tetszik) lenne rajtam
Hát a melltartóm simán átlátszik, vagyis a vonala hogy hol van, na érted!?
Lehet az lesz hogy veszek fel alá trikót....
A szoknya milyen hosszúságú? A két oldalán a csipke átlátszik?
Szerintem is minél visszafogottabban menjél. Ne legyen túl feszülős, átlátszó, túl rövid. A szoknya ne legyen túl vékony anyagból, ami mindent megmutat.
A szoknya a térdemig ér, vastag anyagból van, a csipke az oldalán nem látszik át,
a felsőm alá pedig felveszek egy trikót
Köszönöm mindenkinek! :)
Mindenképp elegáns ruhában illik megjelenni. A szóbeli felvételin nagyon fontos, hogy minnél visszafogottabb összeállítást válassz, így a megjelenéseddel szimpatikus benyomást fogsz kelteni a vizsgáztató tanárokban.
Összeállítás a felvételire:
- fehér (vagy valamilyen visszafogottabb színű) ing / blúz (galléros)
- fekete szoknya
- elegánsabb fekete pulóver / kardigán
- fekete harisnyanadrág
- elegánsabb kabát
Előnyös ha az inget betűröd a szoknyába, valamint az inget teljesen begombolod. Hidegebb idő esetére ajánlom, hogy vastagabb harisnyanadrágot vegyél fel, az ing alá pedig vegyél fel egy hosszú ujjú bodyt / pólót. Ha nem akarsz inget viselni, akkor szerintem megfelelő még egy garbó is (elegánsabb ha ezt is betűrve viseled)
Amikre érdemes odafigyelni:
- a szoknya hosszúsága ne legyen túl rövid,
- ne viselj műkörmöt, műszempillát,
- körömfestés ne legyen vagy csak visszafogott színekkel,
- kerüld a smink használatát (ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor is csak egy visszafogott alapsminket használj!
- igényes megjelenés
Remélem válaszommal segítettem és sok sikert a felvételin!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!