Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez megfelelő lenne egy gimnázi...

Ez megfelelő lenne egy gimnáziumi szóbeli felvételire?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy egy fehér felső lenne rajtam (ami nem testhez tapadós, és a nyakánál van egy sor csipke, csak annyi hogy picit átlátszó) és ehhez egy fekete tapadós szoknyát vennék fel aminek a két oldalában egy - egy sor csipke van

illetve egy fekete balerina cipő / tutyi/ lapossarkú ( kinek hogy tetszik) lenne rajtam

2017. febr. 22. 10:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Minél visszafogottabb annál jobb. A felvételinél még nézik,utána már egyik tanárt sem érdekli majd,mi van rajtad :) Egy trikó nem fér az ing alá? Mennyire átlátszó?
2017. febr. 22. 11:01
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát a melltartóm simán átlátszik, vagyis a vonala hogy hol van, na érted!?

Lehet az lesz hogy veszek fel alá trikót....

2017. febr. 22. 11:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A szoknya milyen hosszúságú? A két oldalán a csipke átlátszik?

Szerintem is minél visszafogottabban menjél. Ne legyen túl feszülős, átlátszó, túl rövid. A szoknya ne legyen túl vékony anyagból, ami mindent megmutat.

2017. febr. 22. 11:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne legyen átlátszó. Ami neked a tükörben a szobádban átlátszik egy nagyon picit az más világításban simán lehet hogy nagyon átlátszik. Menj biztosra és inkább vegyél alá egy trikót és a szoknya se legyen túl rõvid.
2017. febr. 22. 12:40
 5/8 A kérdező kommentje:

A szoknya a térdemig ér, vastag anyagból van, a csipke az oldalán nem látszik át,

a felsőm alá pedig felveszek egy trikót

Köszönöm mindenkinek! :)

2017. febr. 22. 12:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Mindenképp elegáns ruhában illik megjelenni. A szóbeli felvételin nagyon fontos, hogy minnél visszafogottabb összeállítást válassz, így a megjelenéseddel szimpatikus benyomást fogsz kelteni a vizsgáztató tanárokban.

Összeállítás a felvételire:

- fehér (vagy valamilyen visszafogottabb színű) ing / blúz (galléros)

- fekete szoknya

- elegánsabb fekete pulóver / kardigán

- fekete harisnyanadrág

- elegánsabb kabát

Előnyös ha az inget betűröd a szoknyába, valamint az inget teljesen begombolod. Hidegebb idő esetére ajánlom, hogy vastagabb harisnyanadrágot vegyél fel, az ing alá pedig vegyél fel egy hosszú ujjú bodyt / pólót. Ha nem akarsz inget viselni, akkor szerintem megfelelő még egy garbó is (elegánsabb ha ezt is betűrve viseled)

Amikre érdemes odafigyelni:

- a szoknya hosszúsága ne legyen túl rövid,

- ne viselj műkörmöt, műszempillát,

- körömfestés ne legyen vagy csak visszafogott színekkel,

- kerüld a smink használatát (ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor is csak egy visszafogott alapsminket használj!

- igényes megjelenés

[link]

[link]

Remélem válaszommal segítettem és sok sikert a felvételin!

2017. febr. 22. 16:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, a linkeket nem nyitotta meg, de belinkeltem mégegyszer

[link]

[link]

[link]

2017. febr. 22. 17:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. febr. 22. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!