Milyen ruhát vegyek fel felvételire?
Figyelt kérdés
Muszáj szoknyába mennem a szóbelire,de utálom a szoknyákat.Soha életemben nem vettem fel egyet sem.Fiús lány vagyok,a hajam is rövid,kicsit pufi,körte alkatom van.Milyen szoknya illene hozzám?2016. febr. 4. 19:58
1/2 anonim válasza:
Szerintem megpróbálmozhatsz egy sima térdigérő ceruzaszoknyával, fekete színben. Csak olyan legyen a szabása, ami nem feszül rád annyira, főleg csípőtájon. Az a vonalú is jó lehet, de abból nem sok csinos feketét láttam még. Övet mindenképp vegyél fel, az odavonzza a szemeket a derekadra, és eltereli a kényesebb testrészekről.
2/2 anonim válasza:
Olyanra gondolok, mint pl itt az utolsó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!