Egyetemi felvételire mien ruhát vegyek fel?
Figyelt kérdés
Művészeti egyetemre megyek felvételizni, mappaleadás van...
elég egy elegánsabb ruha vagy muszály pingvinnek öltözni?
esetleg a pingvin ruhát kiegészitsem valami saját cuccal, hogy mutassak valami egyéniséget????
Kérlek segitsetek!
2010. ápr. 5. 14:11
1/3 anonim válasza:
Azt nem tudom, mit vegyèl fel, de a helyesíràsodra jobban kellene figyelned: nem muszàly, hanem muszàj, nèzz utàna
gondolom a mien-t csak jópofasàgnak szàntad, ha mègsem, akkor segítek: milyen
2/3 anonim válasza:
Senki nem szokott kiöltözni. Én oda járok. De még a szóbelire sem, a mappaleadásra meg kifejezetten felesleges...
Voltam már demonstrátor is, és talán idén is ott leszek, higyj nekem :)
3/3 anonim válasza:
Ha felvételizel, illik megtisztelni a felvételiztetőket egy oda illó ruhával. Tudom, hogy nem a tuha teszi az embert, de az első benyomás fontos. Én szerintem térdik érő szoknyát fogok felvenni, valami elegáns nem ódivatú, nem nagy dekoltázsú divatos inggel. Jah és magassarkút húzok, nem topánt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!