Ki mit hord az egyetemi koleszban?
Van 2 vagány pizsim. Mind kettő térdgatyás, kicsit bővebb. Az egyiknek a felsője póló, a másiknak top. Ezt hordom egész évben. Hetente cserélgetem őket.
Napközben meg hosszú melegítőgatya,ha jó idő van akkor háromnegyedes vagy térdnadrágos melegítő, meg vmi egyszerű póló amit ha összekenek nem sajnálok. :)
Mindenki így öltözködik. Úgy mint otthon. Semmi flanc...:)
Nem hiszem, hogy zavarja, a koliribancok is részesei a kollégiumi összképnek. Nálunk is vannak ilyenek, akik még tél közepén is képesek pitsanadrágban meg hasvillantós topban mászkálni a kolin belül, hogy a nap minden percében mutogathassák magukat a pasiknak. Komolyan nevetséges, mert nyilvánvaló, hogy közben szarrá didergik magukat.
Egyébként olyan ruhában szokott lenni mindenki, amiben otthon: melegítő, leggings, póló, nyáron rövidgatya. Aludni pedig pizsama, vagy póló-bugyi.
Kérdező: A szobatársammal sok éve ismetük egymást, és ő is ugyanúgy meztelentül aludt:)
Utolsó válaszoló: Képzeld, nem mutogatom magamat senkinek, egyszerűen így szoktam aludni. Nem is vagyok koliribanc, mivel van párom, és vele is így alszom. Csak tudod, mivel a 3.-on laktam, ahol a legkisebb meleben is 40 C volt, ráadásul a nap is odasütött, nem hinném hogy te is ilyen helyzetben fürdőruhán kívül mást is felvettél volna. Ráadásul mindig zárva van az ajtó, el van húzva a függöny, így ha kopognak, csak felveszek egy rövidnadrágot meg ey pólót és kész! Nem kell egyből ítélkezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!