Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki mit hord az egyetemi...

Ki mit hord az egyetemi koleszban?

Figyelt kérdés
Tehát arra gondolok, hogy mi van rajtatok alvás közben és akkor ha nem mentek sehova csak a koleszban vagytok?:)
2011. aug. 3. 20:18
 1/7 A kérdező kommentje:
Jajj lehagytam...19/L :))
2011. aug. 3. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Alváshoz az egyetemi gólyatábor alatt kapott pólót hordtam, rövidnacival. Amúgy meg melegítő. Általában mindenki abban flangált a koleszban. 22/L
2011. aug. 3. 20:23
 3/7 anonim válasza:
37%
Alvás közben semmi, meztelenül szoktam aludni. Nap közben rövidnadrág, póló, ha hűvös van, akkor melegítőalsó. Fontos, hogy kényelmes legyen. Ha kánikula van, akkor bikini vagy bugyi:)
2011. aug. 3. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Van 2 vagány pizsim. Mind kettő térdgatyás, kicsit bővebb. Az egyiknek a felsője póló, a másiknak top. Ezt hordom egész évben. Hetente cserélgetem őket.

Napközben meg hosszú melegítőgatya,ha jó idő van akkor háromnegyedes vagy térdnadrágos melegítő, meg vmi egyszerű póló amit ha összekenek nem sajnálok. :)

Mindenki így öltözködik. Úgy mint otthon. Semmi flanc...:)

2011. aug. 3. 23:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó:) Én is ilyenekre gondoltam. 2. válaszoló, a szobatársadat nem zavarja, hogy meztelenül alszol?:D Vagy nem félsz attól, hogy valaki bemegy ?:D
2011. aug. 3. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy zavarja, a koliribancok is részesei a kollégiumi összképnek. Nálunk is vannak ilyenek, akik még tél közepén is képesek pitsanadrágban meg hasvillantós topban mászkálni a kolin belül, hogy a nap minden percében mutogathassák magukat a pasiknak. Komolyan nevetséges, mert nyilvánvaló, hogy közben szarrá didergik magukat.

Egyébként olyan ruhában szokott lenni mindenki, amiben otthon: melegítő, leggings, póló, nyáron rövidgatya. Aludni pedig pizsama, vagy póló-bugyi.

2011. aug. 4. 08:41
 7/7 anonim válasza:

Kérdező: A szobatársammal sok éve ismetük egymást, és ő is ugyanúgy meztelentül aludt:)

Utolsó válaszoló: Képzeld, nem mutogatom magamat senkinek, egyszerűen így szoktam aludni. Nem is vagyok koliribanc, mivel van párom, és vele is így alszom. Csak tudod, mivel a 3.-on laktam, ahol a legkisebb meleben is 40 C volt, ráadásul a nap is odasütött, nem hinném hogy te is ilyen helyzetben fürdőruhán kívül mást is felvettél volna. Ráadásul mindig zárva van az ajtó, el van húzva a függöny, így ha kopognak, csak felveszek egy rövidnadrágot meg ey pólót és kész! Nem kell egyből ítélkezni...

2011. aug. 4. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!