Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 30 évesen márkás cuccok ciki...

30 évesen márkás cuccok ciki vagy nem?

Figyelt kérdés
Szeretem pl a Tommy hilfigert, dieselt, jó parfümöket. Ez gáz 30 évesen? Vagy akik ítélkeznek írigyek inkább? 30/N
2018. febr. 18. 18:52
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
89%
Én is azt írom amit mondasz kérdező. Sajnos sok válaszolónak még a szövegértés sem megy de okoskodnak meg kötöszködnek össze vissza. Láthatod, mennyi az irigy és buta ember :(
2018. febr. 19. 15:59
 42/46 anonim ***** válasza:
93%
Nem ciki, ne aggódj. Legalább igényes vagy.
2018. febr. 19. 16:17
 43/46 A kérdező kommentje:
Köszi uccsók ment a pacsi :)
2018. febr. 19. 16:23
 44/46 anonim ***** válasza:
Egy Dieselre nem irigy az ember, meg egy TH-re sem, ezek elérhető márkák szóval nem hiszem hogy irigység áll a háttérben az embereknél.
2018. febr. 19. 17:44
 45/46 anonim válasza:
Nyugi, az én egyik tanárom 50 éves és a Superstar-hoz hasonló Adidas cipőben mászkál. Szóval az a lényeg, hogy te jól érezd magad. A többit egyszerűen szard le.
2018. márc. 17. 19:11
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

30 évesen már nem hiszem hogy itt kéne tartani hogy "márkás cuccom van tuti irigyek". Alapból csak márkás cuccaim vannak mert azokból tetszenek bizonyos darabok, pl. 50 ezres RayBan napszemcsi, 35 ezres YSL parfüm, stb. de eszembe sem jut hogy "ú ezek de drágák jaj de irigyelnek most engem", valahogy 30 körül az ember már érettebb annál mintsem ezen akár egy percig is elgondolkodjon. Pont azért mert aki valóban ilyesmit visel, ezen árkategóriákban, annak ez természetes és hétköznapi, nem áll le agyalni rajta.

Tudod mikor álltam le gondolkodni ezen hogy hú de irigyelnek? 20 évesen az első drága holmim hordásánál. Mert bazi nagy számnak tartottam magam tőle :) Most meg már természetes.

2018. márc. 18. 10:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!