Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 30 évesen márkás cuccok ciki...

30 évesen márkás cuccok ciki vagy nem?

Figyelt kérdés
Szeretem pl a Tommy hilfigert, dieselt, jó parfümöket. Ez gáz 30 évesen? Vagy akik ítélkeznek írigyek inkább? 30/N
2018. febr. 18. 18:52
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
35%

A vitához:

Nekem volt egy goth lányismerősöm, aki azt mondta magáról, hogy goth, de nem divatból :D

Kb egész életében sírt, mert szellemeket látott, és egyszer ezt írta: "Ma tényleg próbáltam vidám lenni, de ..." :D

2018. febr. 19. 06:44
 32/46 anonim ***** válasza:
57%

30 évesen ezen agyalni éretlen és gáz. Ekkorra már a nőknek kialakult stílusuk van. Ha neked idegen tizen-huszonevesektől kell kérdezned az ilyet na az mérhetetlenül gáz.

Olyan a kérdés mintha egy útját kereső 15 eves fiú írta volna ki....nem 30-as nő.

2018. febr. 19. 07:02
 33/46 anonim ***** válasza:
48%

Ja, pl. parfümök közt a Tommy Hilfiger meg Diesel az erősen alsó-középkategóriás. DM és Rossmann polcain találod 5-6 ezerért.

Ha majd Chanel vagy Guerlain lesz a parfüm amit megveszel, na az lesz kifinomult stílus. Nem a drogériás sportmárkák.

2018. febr. 19. 07:08
 34/46 anonim ***** válasza:
39%

Jaj...

Nem minden goth depressziós. Sőt..És ez a szellem látás is...mi a jó élet? (Én rohadtul nem hiszek bennük)

Amúgy én sem divatból vagyok az. Hanem mert szeretem a goth zenéket (tudod létezik olyan is) és a gothic szubkultúrához tartozó vizuális nyelvet. Meg tudok azonusolni az egésznek az eszme rendszerével. Ja és nem is teljesen vagyok goth mert pl a metalos szubkultúrának is félig meddig a részét képzem.Meg minek kategorizáljam be magamat?

Amúgy meg a kérdező nem azt írta, hogy Tommy Hilfiger meg diesel parfümöket használ. Csak azt, hogy olyan cuccokat hord és szereti a jó parfümöket is.

2018. febr. 19. 08:13
 35/46 anonim ***** válasza:
44%

Ja és ez a van a gothoz tartozó jellegzete öltözködési stílus... És ez a divathoz csak annyit szólnék még hozzá, hogy minden goth rohadtúl másképpen öltözködik. Van aki viktoriánus ruhákban érzi jól magát, más neon szinű futurisztikus cuccokat hord, megint más elegáns fekete ruhákban járkál..

Tudod te, hogy mennyi ága van az egész szubkultúrának? Rengeteg. De látom, hogy ennek a felismeréséig nem terjed az értelmed

Ugyan olyan változatosan öltözünk mi is mint a normál emberek, csak annyi hogy mi előnyben részesítjük a sőtétebb színeket (ja és itt sem mindenki mert van olyan goth is aki tetőtöl talpig fehérben járkál)

Az meg, hogy van a szubkultúrához tartozó jellegzetes vizuális nyelv, ami időnként visszaköszön a ruhákon is nem azt jelenti hogy ez azért van mert csak divatot majmolnánk. Meg, hogy akkor egytől egyig ugyan úgy néznénk ki. Változatosan öltözünk mi is.

2018. febr. 19. 08:42
 36/46 anonim ***** válasza:

Neked GPS ed vagyis Grammar Pedantry Syndrome-ád van nagy valószinűséggel. A kényszer betegség egy fajtája. Sajnállak. Szar lehet.

Kimaradt az az e. Inkább úgy mondanám. De az a baj, hogy a kényszeres helyesírási mizériád nem leplezi azt, hogy nem tudsz normálisan érvelni egy vitában. Helyette szőrszálhasogatóan kötözködsz. Nagy észre vall ez, komolyan :)

2018. febr. 19. 11:52
 37/46 anonim ***** válasza:
A felső tízezer Guccit hord, nem Dieselt :)
2018. febr. 19. 13:26
 38/46 anonim ***** válasza:

"Kedves 74%-os, te meg nem másolod a goth okat, hanem az agyi szinted kivetülése"

Na akkor ennek a mondat szerkezetnek fuss neki újra! Mert zagyvaságot írsz

És igen...nem másolom a gothokat. Miért is másolnám őket amikor én is az vagyok (meg egyben metal rajongó is, és még sokminden más érdekel de ezt nem kötöm az orrodra)?

Akkor lenne ez másolás, ha csak gothnak akarnék látszani, és közben közöm sem lenne az egész szubkultúrához.

2018. febr. 19. 13:54
 39/46 A kérdező kommentje:
Valamit félre értettél... a parfümök terén... az öltözködésre írtam a márkákat. Parfümök közül Chanel, Armani, stb..
2018. febr. 19. 15:42
 40/46 anonim ***** válasza:
0%

Éretlen vagy, nekem csak ennyi jött le.

30-as érett nő már nem vág fel ilyesmivel, mert természetes neki és a mindennapjai része a stílusa. Ha ezt ki kellett írnod, akkor van gáz.

2018. febr. 19. 15:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!