30 évesen márkás cuccok ciki vagy nem?
Vagy netán az a poén tárgya, hogy goth vagyok?
Komolyan vicces...tényleg
Ja mégsem
# 21/22 Időpont ma 22:43
Azért "poén", mert Te is egy divatirányzat alapján határozod meg magadat. És erre hivatkozva állítod, hogy téged nem érdekel a divat.
Egyszer (talán) majd megérted.
A goth nem divatirányzat. Hanem szubkultúra, de mindegy. Arról nem én tehetek, hogy olyan ostoba vagy mint egy faék.
Amúgy nem így definiálom magamat. Csak nem fogom itt kiírni gyakorira, hogy mi minden érdekel még. Látszik, hogy csak egy felszínes itélkezős kis irigy ember vagy. De mindegy. Valakinek ilyennek is kell lennie
Nem értem miért lenne baj.
Ha azt nem vetik meg aki a turkalobol oltozkodik,azt se vessek meg aki markasbol,vagy aki sajat maga varja.
Nem ertem miert mindenkinek k.babett vagy kim kardashian ugrik be arrol,hogy markas ruhak.
"A goth nem divatirányzat. Hanem szubkultúra,..."
Aminek van egy jellegzetes öltözködési stílusa - ez a divat.
"Arról nem én tehetek, hogy olyan ostoba vagy mint egy faék."
"ostoba" helyett "egyszerű"-vel sem működne a hasonlat.
De nyilván ezt sem érted, hiszen értelmet feltételezel egy faékről.
"Amúgy nem így definiálom magamat. "
De.
Mert te gondolat olvasó vagy és tudod, hogymit gondolok magamról mi?
Azt a rohad...ostoba vagy. Sajnállak érte
Amúgy nem tételezem fel hogy a faéknek van értelmi képessége. De én így ismerem a mondást. Amúgy a legegyszerűbb szörszál hasogatónak lenni mi?
De az a helyzet, hogy ettől még ugyan olyan felszínes irigy kis senki maradsz :D
"
Amúgy nem tételezem fel hogy a faéknek van értelmi képessége. De én így ismerem a mondást."
:-)))
Idézgesd csak. Látom jót szorakozol. Én is jót nevetek rajtad én is. Buta vagy és itélkezős proli. Miért jó ez? Áruld már el? Miért fáj ha valaki drágább dolgokat vásárol?
Ja csak az irigység beszél belőlled mi? Vagy mi az agybajod?
Egy is-el többet írtam de majd köss bele abba is :D
Mert az értelmes vita észérvekkel látom nem nagyon megy neked. Csak a kötözködés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!