30 évesen márkás cuccok ciki vagy nem?
" A pasik mind ilyenek"
Én nem vagyok pasi de megvetem és lenézem az ilyen díszlibákat.
De nem értem: ha te TÁMOGATÁST vársz mi a szarnak kellett a kérdés? Vagy csak olyan válasz jó, ami támogat ami nem támogat az már nem jó?
Vagy hogy? Akkor a szarnak kell a kérdés.
"Őő ezt nem értem... "
Ezt készséggel elhiszem!
"ha egy pasi öltözködik igényesen azokról is így vélekedtek? Vagy csak a nőkről?"
Én speciel sem pasiról, sem nőről nem vélekedek így. nem nézlek le, nem vetlek meg ha ilyen vagy - nem ezen múlik valaki emberi értéke.
Viszont sekélyesnek tartalak, és - noha tudom hogy nem lenne szabad - de önkéntelenül is szellemileg egy alacsonyabb polcra helyezlek.
A gond az, hogy nem tudsz különbséget tenni az "igényes" ás a "rongyrázó" öltözködés (stílus) között.
Valaki öltözete nem attól lesz igényes, hogy milyen márkajelzések vannak a ruhadarabjaira varrva. Stílust nem tudsz megvenni. Nem egy nőt ismerek, aki egy márkás cucc árából tetőtől talpig felöltözik, úgy, hogy mindenki megcsodálja a stílusát és eleganciáját, míg a márkás cuccot hordó divatmajom mögött összenevetnek, hogy hogy képes így utcára menni.
Ha megnézed a "felsőtízezer" réteget, ott minden korosztály ad magára, és márkás dolgokat visel, hord, épít, vezet.
Tehát innentől kezdve mi a kérdés? ;)
Aki azt mondja, hogy egy ostoba ri*banc vagy amiatt, hogy ilyen dolgokat viselsz ,az egy agyhalott idióta.
Valószinűleg ezek a dolgok azért kerülnek annyiba mert minőségibbek mint pl egy kínais cucc. Én is nem egyszer vettem már nadrágot sima egyszerű olcsóbb plázaboltban (pl H&M) és pár hónap alatt kifakúlt a színe és szétnyúlt meg ilyenek. Azóta csak minőségi nadrágot veszek (pl Levi's) és nem felvágásból. Csak nekem jobban megéri megvenni egy olyan nadrágot ami évekig jó és nem megy szét fél év alatt.
Szerintem a kérdező sem akar felvágni a cuccaival. Szimplán csak jó minőségű cuccokat szeret hordani. Amit én teljesen megértek.
És mielött bárki is avval jön, hogy üres fejű divatp*icsa vagyok, el kell hogy szomorítsam. Nem követem a divatot goth/extrém metalos vagyok és igyekszem sok időt fordítani a személyiségem fejlesztésére is, meg a művelődésemre. (Pl sokat járok galériákba, kiállításokra, mert érdekel a képzőművészet)
A 10 meg 30 pár százalékos ostoba válaszolóval meg ne foglalkozz. Valószinűleg ugyan az az ember csak más fiókkal. Nem értem, hogy miért fáj neki ez. De látom, hogy eléggé unintelligens. Sajnálom, hogy ilyen, meg, hogy ennyire unatkozik és nincs jobb dolga, de idióták sajnos mindig voltak meg lesznek is.
Engem érdekel a divat, szeretek öltözni, nem költök rá vészesen sokat, alap darabjaim vannak, hozzá veszek egy-egy szezonális darabot évente kétszer. Imádok ezzel foglalkozni, sminkelem magam napi szinten, teljesen csupasz arccal nem megyek sehova.
Ez lehet, hogy valakinek szemet szúr, de szúrjon, semmi köze az életemhez, nem tudja, hogy körmöshöz futok-e éppen, vagy a harmadik meetingemre és nem tudja, hogy hétvégén galériába megyek-e vagy kocsmába (általában mindkettő).
A te életedhez sincs közük. Hordd, ami tetszik, csak ne legyél túl flashy.
21L
"És mielött bárki is avval jön, hogy üres fejű divatp*icsa vagyok, el kell hogy szomorítsam. Nem követem a divatot goth/extrém metalos vagyok "
Ez a hét poénja! :-)))
Köszönöm neked, megnevettél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!