Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak ha drága ruháim...

Mit csináljak ha drága ruháim vannak, de mindig olyan szerencsételnül nézek ki és rosszul is érzem magam a bőrömben?

Figyelt kérdés
Tele van a szekrényem márkás ruhákkal és cipőkkel, de soha nem tudok úgy felöltözni ami nekem is tetszene magamon. Mindig olyan szerencsétlenül nézek ki. Közben meg mindig csak vásárolok (ma egy Burberry Brit farmert akartam) és a végén a ruháim a szekrényben lógnak címkével.

2018. febr. 12. 21:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Lehet az első válaszolónak nem szimpatikus a kérdés és a normális válasz.
2018. febr. 12. 22:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Fotót esetleg? Mert így szerintem nem lehet segíteni.
2018. febr. 13. 15:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Keress olyan style bloggereket/youtubereket/instagramosokat, akiknek hasonló az alakjuk, mint neked, és tetszi ka stílusuk. Tőlük elleshetsz pár trükköt. Illetve próbáld meg megállapítani, hogy milyen típusú az alkatod (alma, körte, homokóra), és aszerint próbáld meg megtalálni az előnyösebb darabokat. Hajrá! Megértem, milyen érzés, én is szoktam így érezni magam, de próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz :) Ha gondolod, fotót is küldhetsz a ruháidról vagy magadról (23/L vagyok), hátha tudok valamit segíteni.
2018. febr. 13. 19:16
 14/14 Sunshinedoll ***** válasza:

Fektess energiát a stílusod megtalálására, és kísérletezgess összeállításokkal, de csak azért, mert magadra aggatsz egy halom drága ruhát, még nem leszel kifinomult vagy divatos vagy csinos.

Inspirálódhatsz divatblogokból, meg mások öltözékéből is.

Azon meg gondolkozz el, hogy mit kompenzálsz a fölösleges vásárlással. Nem gond az, ha szereted a szép és drága ruhákat, de ha már megveszed, akkor viseld is őket. Ne vegyél meg mindent, ami tetszik, gondold át, mivel és hogyan tudnád hordani és hogy egyáltalán szereted-e őket viselni.

Attól, hogy egy ruha drága és jó minőségű, nem biztos, hogy jól is áll rajtad, olyan ruhákat vegyél, amikben tényleg jól érzed magad, és nem csak szimplán jól néznek ki, a ruhának első sorban rajtad kell jól kinéznie, nem a vállfán és nem is olivia palermón.

2018. febr. 14. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!