Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért olyan jó és drága a yeezy?

Miért olyan jó és drága a yeezy?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom 120-500 ezer körül van. Aki nem tudja miről van szó: [link]

2017. dec. 17. 00:33
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
120-500 ezer???? Pedig pocsék!
2017. dec. 17. 00:39
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Azért olyan drága,mert nagyon fel van hypeolva és limitált :)
2017. dec. 17. 02:10
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Amiert az iphone is draga.
2017. dec. 17. 08:03
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Azért mert limitált a készlet és a sneaker hype miatt egyre több a reseller aki felvásárolja, hogy késöbb haszonnal eladja. Normálisan $220 ami magyar viszonylatban még mindig sok lehet egy cipőért de ha megnézed más sneakert se kapsz nagyon olcsóbban.

A miért jó kérdésre pedig csak azt válaszolnám, hogy miért jó Gucciban járni? Na ugyan ezért jó a Yeezy is. Különben az egyik legkényelmesebb cipő ami valaha a lábamon volt.

2017. dec. 17. 10:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az előző válaszhoz kapcsolódóan régebben tényleg a limitáltsága miatt volt szép summa az ára (pláne amikor fel-felbukkant egy-egy ritkább, de használt, jó állapotú példány, például Oxford Tan, Beluga 1.0...stb.), de ma már inkább a resell hajtja fel az árát. Már amennyire tudja. Mindenesetre az utolsó pár, ami kijött, itthon 94k volt a Bizancban.

A hype még mindig nagy körülötte, ez nem vitás. Viszont tényleg eszméletlenül kényelmes. Azért a Boost-talp nagyon eltalált talp ez alá a cipő alá is. Hogy mennyire szép, az relatív :D Nekem például tetszik, de valaki másnak meg egy Zetor traktor is szép, a harmadiknak meg a Mona Lisa jelenti a szépet :D

2017. dec. 21. 18:35
 6/9 anonim ***** válasza:

A Bizáncban az összes Yeezy 92-94 000 Ft volt, de minden normális helyen a retail $220/220€/£220.

Különben az utolsó kettőt már a Bizánc retail alatti áron is simán meglehetett venni resellerektől is, arról nem is beszélve hogy ott a release után még 2 nappal mindig volt készleten az utolsónál.

2017. dec. 21. 19:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem is az összehasonlítás miatt írtam az itteni árat, mert azt nem tudom megmondani, de annyira nem is érdekel, mivel nem tartozik rám, hogy kinek honnan van, ez mindenkinek a magánügye :D Csak az eredeti kérdés miatt írtam, hogy emiatt eleve nem alacsony, sőt. Az is igaz, hogy a régebbiekhez képest jóval nagyobb lett az itt elérhető darabszám (Beluga 2.0 & Blue Tint), persze ez relatív, csak önmagához képest. Az anyagválasztás is prémium, és szerintem a kivitele is igényes.
2017. dec. 21. 19:30
 8/9 anonim válasza:
48%
Hát ez aranyos... Tudom, most előítéletes leszek, de sajnos nayon úgy néz ki, hogy a kedves rajongók azt sem tudják mi az h retail meg resell :)
2018. máj. 18. 01:15
 9/9 anonim válasza:

Egy Adidas Yeezy Boost V2 220€=75k.

Baromira túl van árazva!

Max 45k-t adnék érte, de inkább csak 40-et!

Szerintem ez felháborító, hatalmas lehúzás az embereknek és hiába néz ki ilyen jól, NEM ÉRI MEG!

Csak fel van Hypepolva a reasellerek miatt akik megveszik 220€- ért és eladják 500-1000€-ért!

Emberek ezzel nyernek hasznot ami szintén egy undorító dolog!

40-45 k-ért bárhol kapok egy jó niket vagy adidast!!

2019. jún. 24. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!