Mit csináljak ha drága ruháim vannak, de mindig olyan szerencsételnül nézek ki és rosszul is érzem magam a bőrömben?
Nagyon tudlak sajnálni.
Turkálóban voltál már?
Egy ruhát nem csak felvenni kell tudni, de viselni is.
Add nekem én tudnék velük mit kezdeni :D
egyértelmű a másolás egy jó lépés
nézd meg a modellek szettyeit vagy kedvenc sztárodat sportolódat és vegyél hasonló szettet szerintem
az már kipróbált összeállítás igazából ha nem egyszínű a szett hanem vegyes akkor nehéz eltalálni
például fehér felső farmer az klasszik vagy fekete felső farmer
piros felsőhöz fekete alsó illik
kék felsőhöz fehér alsó
tehát nézd meg mik a színeid ha nagyon világos a bőröd és a hajad szőke vagy vörös akkor világos színek
ha sötétebb a bőröd a hajad viszont barna vörös vagy szőke akkor krémszínek
ha sötét a bőröd és a hajad akkor fekete fehér illetve barnás színek de meleg színek főleg
ha világos a bőröd és sötét a haj akkor fekete fehér darabok a jók
Az is gond hogy az utóbbi öt évben híztam 7 kg. amit nem tudok leadni sajnos, olyan mint ha masszívan beragadt volna. A ruháim jók és bárki máson jól állnának abban biztos vagyok, lehet rajtam is szépen állnak csak én nem tudom elfogadni magam. Sminkelek is zömében Esteé Lauder és MAC sminkeim vannak, a ruháim Burberry, Boss, Escada, Moncler, Max and Co biztos nem a szabásukkal van a gond.
Köszönöm 4. válaszoló a tippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!