Nőknél is előfordul hogy kilyukad a zoknijuk?
Figyelt kérdés
Nőknél, lányoknál is szokott kilyukadni a zoknijuk mint a férfiaknál? és hol szokott nektek kilyukadni általában és milyem időként? köszönöm a válaszokat { Nem vagyok láb és lyukas zoni fetis meg ilyesmik se}:}2018. febr. 8. 23:07
11/13 anonim válasza:
Nekem nem szokott kilyukadni, de szerintem csak azért, mert kicsi lábam van, és a 35-38-as méretű zokni is elég bő, a körmömet meg nem hagyom olyan hosszúra megnőni, hogy kilyukassza. Általában a talpán vékonyodik el az anyag, ha már nagyon régóta hordom, akkor szoktam csak kidobni.
12/13 anonim válasza:
Aki szerint igénytelenség megvárni a lyukat: egyáltalán nem mindig van az, hogy elvékonyodik s csak aztán lyukad ki. Viszonylag új és szép zokni is képes hirtelen kilyukadni. Én még megvarrni is képes vagyok, ha feltételezem, hogy nem fog zavarni a varrás. Tyű.
13/13 anonim válasza:
Ilyennel még nem találkoztam,de előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!