Kinek szokott kilyukadni a zokni? Nőknél is előfordul?
Persze, most dobtam ki a 4-5. osztályos zokniaimat, méretre még mindig jó lett volna, de annyit hordtam régen, hogy mára kilyukadt. Nincs időm foltozgatni, meghát úgyis minden karácsonyra zoknit kapok a rokonoktól, szóval van elég bőven. :D
És igen, nőkkel is előfordul, mint látod.
Sok hordástól elvékonyodik. Viszonylag elég sokáig hordok egy zoknit. Sarok résznél szokott meg a lábújj résznél.
Bár mostanában nem szokott.
Főleg amikor kisebb voltam akkor nagyon sokszor előfordult. Lehet azért mert az udvaron zokniban szaladgáltam.
De amugy kidobom. Mert megvarrva már kényelmetlen tud lenni.
Persze hogy nekünk is kilyukad a zoknink. Vagy kidobom, vagy ha picit a lyuk mapszemüveget tartok benne a táskámba, hogy ne karcolódjon meg.
22/N
Talp,sarok, labujjresznel szokott kilyukadni
Kidobom oket mindig
Lany vagyok es volt mar lyukas a zoknim igen, nem nemfuggo 😃
Igen, amikor futok, tenisz ezek, erős lábmunkával sportolók akkor igen
Mondjuk úgy képzeld el hogy ha mindig ugyanazt a zoknit viselném és egy edzés 2 óra akkor 5edzés után
Persze mindenkin szétmennek a ruhák egy idő után.
De vagy megvarrom vagy kuka, nincs még akkora gazdasási gáz, nem hordok lukas zoknit mint a viktoriánus utcagyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!