Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kinek szokott kilyukadni a...

Kinek szokott kilyukadni a zokni? Nőknél is előfordul?

Figyelt kérdés
kinek hol szokott kilyukadni a zoknija? illetve mit csinál a lyukas zoknival? és a nőknél, lányoknál is szokott kilyukadni a zoknijuk? és mit csináltok a zoknikkal? köszönöm a válaszokat.

2017. júl. 23. 18:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Persze, most dobtam ki a 4-5. osztályos zokniaimat, méretre még mindig jó lett volna, de annyit hordtam régen, hogy mára kilyukadt. Nincs időm foltozgatni, meghát úgyis minden karácsonyra zoknit kapok a rokonoktól, szóval van elég bőven. :D

És igen, nőkkel is előfordul, mint látod.

2017. júl. 23. 19:08
 2/9 anonim ***** válasza:
En bizonyos időközönként cserélem a zoknikat,de még ígyis előfordul,hogy kilyukad.
2017. júl. 23. 19:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálunk volt egy laza csavar az egyik küszöbben, leginkább az gyilkolta a zoknijaimat. Amúgy jellemzőbb hogy kinyúlik vagy elveszik a párja, mint hogy kilyukadjon. De persze előfordul.
2017. júl. 23. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Sok hordástól elvékonyodik. Viszonylag elég sokáig hordok egy zoknit. Sarok résznél szokott meg a lábújj résznél.

Bár mostanában nem szokott.

Főleg amikor kisebb voltam akkor nagyon sokszor előfordult. Lehet azért mert az udvaron zokniban szaladgáltam.

De amugy kidobom. Mert megvarrva már kényelmetlen tud lenni.

2017. júl. 24. 00:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Persze hogy nekünk is kilyukad a zoknink. Vagy kidobom, vagy ha picit a lyuk mapszemüveget tartok benne a táskámba, hogy ne karcolódjon meg.

22/N

2017. júl. 25. 02:14
 6/9 anonim ***** válasza:
1. Nekem; 2, Szerintem igen, de ők jobban figyelnek rá; 3. A lábujjánál és a sarkánál szokott kilyukadni; 4. Megvarrattatom vagy kidobom.
2017. aug. 18. 22:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Talp,sarok, labujjresznel szokott kilyukadni

Kidobom oket mindig

Lany vagyok es volt mar lyukas a zoknim igen, nem nemfuggo 😃

2020. jún. 7. 12:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, amikor futok, tenisz ezek, erős lábmunkával sportolók akkor igen

Mondjuk úgy képzeld el hogy ha mindig ugyanazt a zoknit viselném és egy edzés 2 óra akkor 5edzés után

2020. júl. 11. 22:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Persze mindenkin szétmennek a ruhák egy idő után.

De vagy megvarrom vagy kuka, nincs még akkora gazdasási gáz, nem hordok lukas zoknit mint a viktoriánus utcagyerekek.

2020. júl. 13. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!