Tegyek zoknit a gipsz végére vagy inkább ne ha utcára kimegyek?
Eltörött a bokám, most már járógipszben van a lábam. Elől kilógnaka lábujjaim a gipszből. Úgy emlékszem, mikor másokat láttam gipszelt lábbal, hogy zoknit szoktat húzia gipsz végére, hogy eltakarva legyenek a lábujjak.
Hogy jobb ez szerintetek?
Meg az van, hogy fiú vagyok, nem hordok szandált soha, így a másik lábamon cipő lesz (fekete vagy sötétkék) és nagyon elüt így tőle a fehér gipsz. De a zokni meg ilyen melegben nem biztos, hogy jó.
Ti mit csinálnátok vagy csináltatok már ilyen helyzetben?
Jó, tudom, nem ez a legnagyobb baj, csak engem eléggé zavar azért.
Hogy jobb inkább utcára?
És hosszúnadrággal (1 sötét melegítő megy rá) vagy inkább röviddel? A gipsz ugye eleve nagyon meleg + még ha egy hosszúnadrágot ráveszek még melegebb lesz. Rövidben viszont nagyon látszik, hogy a bal lábam térdig gipszelve van.
Nem lehetne, hogy a jobb lábason papucs van a gipszelt akkor lehetne csupaszon.
A cipőhöz viszont a zokni még mindig jobb mint a csupasz.
Lehet, hogy nincs igazam de rövidgatyához én fehér zoknit húznék, a sötét melegítőhöz sötét zoknit.
Próbáld ki szerintem mindkettőt, aztán ahogy kényelmesebb. Nyár van, lehet a zoknitól még jobban meleged is lenne.
Egyébként lehet, hogy kicsit off, de ez most eszembe jutott. Sosem volt még eltörve semmim, nem tudom az ilyen dolgokat, lehet butaságot is kérdezek :D De ezzel a járógipsszel ugye az utcán a koszban sétálsz meg minden, nem rossz vagy undi utána ugyanezzel a gipsszel az ágyba is feküdni a tudattal, hogy tiszta kosz? Persze nyilván a gyógyulás a legfontosabb, ez csak mindig érdekelt :D
Igen, de te lány vagy, lányoknak jól áll a mezítláb utcára :D
De nem teszek rá zoknkt, mert igen meleg, úgy döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!