Nőknél is előfordul hogy kilyukad a zoknijuk?
Figyelt kérdés
Nőknél, lányoknál is szokott kilyukadni a zoknijuk mint a férfiaknál? és hol szokott nektek kilyukadni általában és milyem időként? köszönöm a válaszokat { Nem vagyok láb és lyukas zoni fetis meg ilyesmik se}:}2018. febr. 8. 23:07
1/13 anonim válasza:
Elő szokott
Ritkán
Nagylábujjamnál a köröm kilyukaszthatja
2/13 anonim válasza:
Nyilván, milyen kérdés ez?
Többnyire a sarkán vagy az ujjaknál (főleg a nagy lábujj környékén), ahogy a férfiaknál is.
3/13 anonim válasza:
Miert ne szakadna? Saroknal es nagylabujjnal leginkabb, de csak annyi a titka, hogy ne silany minosegut vegyel es evekig jol megleszel vele
4/13 anonim válasza:
NEM. SOHA. emellett levendula szagút finganak, és szivárvány színű mogyorós csoki ízűt szarnak
5/13 anonim válasza:
nemnem, lányoknál ilyen nincs soha
6/13 anonim válasza:
Persze hogy kiszokott. Általában a lábujjaknál.
7/13 anonim válasza:
Én speciel nem sajnálok egy viseltes zoknit a kukba vágni. Még azelőtt hogy lyukassá szétmenne.
Bele sem mertek gondolni hogy a fehérneműiek milyen..
8/13 anonim válasza:
Mert a nők valami kevlárral megerősített zoknit hordanának szerinted, vagymi?
9/13 anonim válasza:
En mindig mezitlab hordom a cipoim . Csak futni jarok harisnyazokniban meg a tobbi sportra.
N/34
10/13 anonim válasza:
Nekem altalaban a sarkanal kopik/ vagy erik el az anyag, de nem szoktam altalaban megvarni, amig kilyukad. Hamarabb kidobom, amikor mar kezd atlatszo lenni 😃
Persze elofordul, hogy nem veszem eszre es kilyukad, de nem tul surun jutok el azert odaig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!