Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet olyan pólót kapni...

Hol lehet olyan pólót kapni amin az van írva, hogy "Ha dug. Ni akarsz, akkor te szólíts le, mert én félénk vagyok. "?

Figyelt kérdés
[link]

2018. febr. 1. 14:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Kinyomtatod a szöveget és elmész pólónyomtatásra. De írtó gáz szöveg ez. Kicsit égni fogsz ha viseled, mert olyan szánalmas
2018. febr. 1. 14:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Szerintem vicces, bár én pasas vagyok. Csajnak már ciki lenne.
2018. febr. 1. 14:44
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Pont egy faszinak gáz ez a szöveg. És igen eléggé szánalmas egy pancser lehetsz ha egy ilyen pólót képes lennél hordani.
2018. febr. 1. 14:57
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ez irtó gáz nőnek, férfinek egyaránt.
2018. febr. 1. 14:59
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Őszintén ha én ezt látnám egy férfi testén nem tartanám viccesnek, inkább cikisnek. Ha tetszene is a férfi így tuti nem érdekelne. Nőnek is gáz.
2018. febr. 1. 15:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Akkor milyen szexista polo lenne jó egy pasinak?
2018. febr. 1. 17:06
 7/12 anonim ***** válasza:
26%
Valami igénytelen saját hányásban fetrengő kannásozó rokker buliban el tudom képzelni.
2018. febr. 1. 17:07
 8/12 anonim ***** válasza:
29%

Igen mert a rockerek aztán mind igénytelenek és csak úgy vedelik a kannásbórt mi? Hány rockert ismersz te személyesen? Gondolom csak itt a neten van akkora pofád. Itélkezős, általánosítós felszínes, komformista idióta.

Amúgy szerintem sem vicces a polónak a szövege. Szánalmasnak nem nevezném meg gáznak sem csak fura. De ha neked így jó akkor hajrá. Nem hinném, hogy nagy sikered lenne benne de hord azt ami csak jól esik

Egy metalos/goth lány aki milyen meglepő de nem igénytelen

2018. febr. 1. 17:22
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem egyszer s mkndenkorra felejtsd el a szexista pólókat. De még a vicces (csak szerinted viccesek, komolyan...) feliratúakat is.

Egy férfihoz egyik sem illik.

2018. febr. 1. 17:50
 10/12 anonim ***** válasza:
70%
Egyenértékű a comic sanssel, amivel írták.
2018. febr. 1. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!