Miért akarsz modell lenni?
Ti tényleg álomvilágban éltek, modellként nem a középpontban leszel, hanem egy tárgyként fognak kezelni, nem elismerik hogy szép vagy hanem mindig változtatni akarnak, sose jó amilyen vagy, gyakorlatilag felszedsz véletlenül 1 kilót és elmondanak minden ronda sz*rnak, hogy nem vigyáztál...
Modellként nem lehet sokat keresni, megélni sem lehet belőle. Kivéve ha világhírű modell valaki, amire csak akkor van esélyed ha a családodból valaki már híres, ismert ember.
Komolyan, ti elhiszitek hogy arról szól a modellkedés hogy kiállsz és fényképeznek és hűdejó meg könnyű minden? Szép is lenne... de sajnos nem így van.
nem akarok modell lenni. 1. alacsony vagyok 2. nem akarok anorexiás lenni 3. nem szeretem, amikor csak egy 'tárgyként' kezelnek 4. utálok olyan holmikat viselni, amik nekem nem tetszenek 5. utálom, ha valaki megmondja, hogy mit csináljak 6. utálom a modelleket, mert legtöbbjük hisztis pics@ 7. ha meglennének az adottságaim hozzá, akkor is inkább az eszemmel tűnnék ki, nem a csontos seggemmel és photoshopolt arcommal. puszika
19l
Ti nagyon nagy tévedésben éltek. Igaz, én nem modellkedem, de ismerek modelleket és voltam jelen ebben a világban (szintén nem modellként).
Ahogy előttem írták tényleg tárgyként kezelik őket, a legtöbben valójában meg sem közelítik a klasszikus szépséget, hiszen egy nőnél a 180 cm-es magasság, emellé kóros csontsoványság nem szépségideál!
A modellkedésből szintén nem lehet megélni, kivéve a felsőbb kategóriás modelleket, de aki csak eljárogat fotózásokra, bemutatókra minimális anyagi haszna van belőle. Még az sem tud megélni belőle, akit külföldre hívnak, mert például az én modell ismerőseim mind havi szinten kb 200 eurót fizetnek CSAK azért, hogy kint lehessenek a modellügynökség honlapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!