Hany eves kortol nem "koraven" meg "tul felnott akarsz lenni" tema a szempillaspiral?
Én akkor kaptam életem első szempillasprilálját. Azóta lett még egy rúzsom, ami barackszínű és most karácsonyra kaptam, bár azóta se használtam. És ennyi. Jó, lehet, hogy nagy átlagban nem így van, de szerintem nem egy szempillapsirál fogja megrontani a gyerekeket (én most arról az esetről beszélek, amikor mértékkel használják).
Szóval szerintem nem korai, de mást ne nagyon akarj. A korrektor és többi egyéb bőven ráér, ha rendesen arcot mosol és nem piszkálod a bőröd, akkor nem is kell amúgy.
15L
Ha tetszik és jól áll, akkor nyugodtan használd.
Az általad leírt "koravén" meg "túl felnőtt akarsz lenni", az arra vonatkozik inkább, ha valaki ennyi idősen nem látszik ki a smink alól. Én szemceruzát és szempillaspirált használtam és alapozót, mert problémás bőröm volt már akkor is. Ez még belefér,de még a szájfény is.
Ami feltűnősködő hatást kelt, az inkább egy rikító szemhéjpúder, műszempilla, vörös/színes rúzs.
Elsőre ne hallgass már, még centitől meg mellmérettől függ, hogy mikortól sminkelj...
Szerintem a spirál a legjobb és a legkevesebb. Jobb, mint aki csak szemhéjpúdert használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!