Melyik a legjobb szempillaspiral?
Figyelt kérdés
Egy olyan szempillaspiralt szeretnek ami nem csomos es nem ragadnak ossze a pillaim ha felkenem es meg dusito hatasu legyen....max 3000ft-ot szanok ra2016. febr. 10. 20:40
1/5 anonim válasza:
Mindenkinek más tetszik , szerintem a maybelline lash sensational elég jó ebben az árkategóriában
2/5 anonim válasza:
Ebben az árban én is a maybelline lash sensationalt ajánlom, nekem nagyon bejön és a napokban a dm-ben 2000ft volt akciósan.
Bár nekem tetszett az essence lash princess is az kb 1200ft, de nincs olyan jó, mint a maybelline, de nem is rossz.
A drogériás termékek közül ezeken kívül nekem nincs olyan ami megfelelő lenne, a következő az artdeco ami 4-5ezer ft.
3/5 anonim válasza:
Yves Rocher: Sexy Pulp, de nagyon drága így csak kedvezményesen éri meg beszerezni. (Ha kérsz törzsvásárlóit, automatikusan kapsz egyet ingyen)
4/5 anonim válasza:
Nekem a New York Color "City curls" szempillaspirálja vált be legjobban. 900 forint körül van, de nehéz beszerezni, mert szinte folyamatosan hiánycikk. Egyébként Tesco, dm, rossmann, müller is forgalmazza.
5/5 anonim válasza:
Mindenkinek más. Nekem oriflames jött be nagyon, de egy barátnőmnek meg avonos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!