Szerintetek mi a helyes? Elfogadni magadat úgy ahogy vagy, vagy megvalósítani azt az ént aki igazából akarsz lenni? (normális keretek között)
Ha van rá lehetőség,jobb megvalósítani azt az ént aki valójában akarsz lenni/aki lennél ha mernél.
Pl. januárban dagadt voltam, nagy orrú, és szemüveges. egyiket se bírtam elfogadni sose, de pénz híján csak az elsőn tudtam változtatni, és már most is jobban érzem magam. Az orrommal még néha elvagyok,de amint lenne rá pénzem megműttetném. A szemüveggel sose bírtam magam még elképzelni sem, de nem bírom a kontaktlencsét, lézeres szemműtétre meg nincs pénzem... Szerintem a testi hibákat nem lehet elfogadni, max. beletörődni, de attól még persze idegesítik az embert...
Valahol a ketto kozott:)
Pl:Szemuveges vagyok,amit gyulolok,ezert kontaktlencset hordok.Igy jobban erzem magam:)
Viszont pl plasztikai mutetekbe nrm mennek bele,meg a szivacsos melltartokat is utalom:(annyira nem erzem magam bennr termeszetesnek:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!