Milyenek ezek a cipők? 16/L
Figyelt kérdés
Nyárra/tavaszra szeretnék hasonlókat beszerezni, milyennek találjátok őket, melyik tetszik? :) Fiúk is és lányok is írjatok, kérlek.
2018. jan. 24. 20:48
11/21 A kérdező kommentje:
Mindenesetre köszönöm, hogy megosztottad velem a véleményedet ^^
2018. jan. 24. 21:49
12/21 anonim válasza:
A legutolsóra mondanám egyedül, hogy felvenném. Nem a kérdésedben, hanem amit már kommentben linkeltél. A többi undorító, a hegyes orr már nem divat, deformálja a lábfejet is, és nem is való egyik sem 16 évesnek. Ráérsz még ribiskedni a platformosokkal is. 31/N
14/21 A kérdező kommentje:
Hát jó. Köszönöm, hogy elmondtátok a véleményeiteket :)
2018. jan. 25. 14:52
15/21 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Bocsi hogy így írtam de én kimondom a vélemányem.
16/21 A kérdező kommentje:
Ne aggódj emiatt :)
2018. jan. 25. 18:00
17/21 anonim válasza:
Szia! Szerintem összésegébben nem rosszak, de látszik rajtuk, hogy olcsóbb kategória.
Nekem az 1-es, a 3-as és a 4-es tetszik a legjobban. Az utolsót igénytelennek tartom.
18/21 anonim válasza:
Aliexpress? Akkor inkabb menj be egy random kinaiba
19/21 A kérdező kommentje:
Jaj, nem nem, csak ötleteket szedtem, semmiképp sem szeretnék onnan rendelni :D a kérdésben is írtam hogy ezekhez hasonlót szeretnék :D
2018. jan. 26. 18:08
20/21 anonim válasza:
Én fiú vagyok.
Szerintem amiket az 1. Válaszoló küldött azok közül jó az utolsó. Nekem az tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!