Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szalonban vett menyasszonyi...

Szalonban vett menyasszonyi cipők tényleg kicsit jobbak, mint az átlag bolti cipők?

Figyelt kérdés

A szalonban a nő jött nekem a marketing szöveggel, hogy milyen cipőt válasszak, meg náluk van olyan, aminek a kialakítása direkt az egész estés táncolásra lett kitalálva. Megnéztem párat, de semmi különbséget nem találtam a sima bolti és azok között. Megnéztem más szalonok cipő felhozatalit is, azok se különbek.

Csak le akart rólam akasztani x ezer forintot?

#esküvő #cipő #lagzi #menyegző #menyasszonyi cipők
2018. jan. 6. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a szolgáltatók meghallják, hogy esküvőre készülsz, minden egyből háromszor annyiba kerül. Miért éppen a cipővel ne lenne ez? Még azt is el tudom képzelni, hogy sokkal szarabbak, mert úgyis csak 1 napra van. Ki a fene hord egyébként fehér cipőt?
2018. jan. 6. 17:22
 2/2 A kérdező kommentje:
ezért se értettem, hogy minek jön nekem ezzel az átlátszó szöveggel, le is pattintottam, hogy majd még meggondolom. a belvárosban van egy kínai bolt, esküszöm, hogy ugyan olyanok, sőt, kényelmesek is! ki van rendesen párnázva a talp rész, vastag a szíj, stb. mivel nem lesz alkalom, amikor hordhatok egy fehér cipőt, így valszeg ott fogok venni, mert tized annyiért adják és 1 estére tökéletesen megfelel. az se érdekel, ha elszakad reggelre...
2018. jan. 6. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!