Menyasszonyi ruha eladás (vatera, jófogás, facebook stb)?
Figyelt kérdés
Akik eladták a menyasszonyi ruhájukat (pl.: Vaterán, Jófogáson, Facebookon) azok hogyan oldották meg a ruhapróbát?2017. okt. 26. 16:19
1/3 anonim válasza:
Bár nem menyasszonyi ruhát, de sok ruhám eladtam mar a gardrobcseren. Személyes átvétel a férjem munkahelyen van (egy vendéglátóhely) mivel nem vagyok Pesti.
Megbeszélt napon elmennek érte, megnezik, aki akar próbál. Ennyi. Menyasszonyi ruha ugyanez lenne.
Én nem maszkalok gyerekekkel találkozókra.
2/3 anonim válasza:
+ha te Pesti vagy émáskor ezt magadnal meg tudod oldani. Érdemes előtte telefonon is beszélni a vevojelolttel, ha már a lakasodba engedsz be egy idegent. Azért aki svindlis nem ad ki magáról minden infót, elérhetőseget 😊😁
3/3 anc válasza:
Nekem Vaterán sikerült eladni. Fix áron tettem fel, és megadtam személyes átvételi lehetőséget - aki leütötte a terméket, így fel tudta próbálni. Jó volt rá és elvitte, de akkor sem haragudtam volna, ha meggondolja magát. Akkor bejelöltem volna, hogy nem valósult meg a tranzakció, és feltöltöttem volna újra Vaterára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!