Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ez az új őrület az aukciós...

Mi ez az új őrület az aukciós oldalakon, hogy Kínából-Koreából származó ruhákat adnak el rettentően magas, drabáras postaköltséggel?

Figyelt kérdés
Sok jó rucit láttam a napokban így hirdetve, s bár külföldi küldemény van megjelölve, magyar város is meg van jelölve.. Ezek az eladók hogyan szerzik be az árut, és küldetik a vevő címére? Gondolom jól lehet vele keresni, ha már ennyien csinálják....

2013. márc. 13. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Valamelyik nap kérdezte valaki majdnem szóról szóra ugyanezt.

Ebay-ről és más hasonló nemzetközi aukciós oldalról szerzik be és sok-sok haszonnal adják tovább úgy, hogy az ő munkájuk mindössze annyiból áll, hogy megrendelik a vevő helyett (kb. félperces meló).

2013. márc. 13. 17:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen? Be tudnád linkelni azt a kérdést? Merthogy én is néztem most az ebayt, de ennyire olcsó dolgokat nem láttam..
2013. márc. 13. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Kerestem, de nem találtam meg újra azt a kérdést.

De biztos lehetsz benne, hogy ebay-ről és hasonló oldalakról (aliexpress, gadgetdealer, sammydress... ezer meg egy ilyen van) szerzik be, csak jól kell tudni keresni.

És persze nem a magyar ebay-re gondolok.

2013. márc. 13. 17:50
 4/7 A kérdező kommentje:
oké köszi. Találtam olcsónak mondható dolgokat, viszont a postaköltség nagyon húzós... :(
2013. márc. 13. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezt már én is észrevettem. Múltkor találtam egy nagyon aranyos felsőt, ezer forintért, egyből megdobbant a szívem. Nagyon aranyos, és milyen olcsó! Ja, csak hogy 2000+ a pk, annyiért meg már egy közeli boltban is meg tudom venni, és arra nem kell heteket várni.
2013. márc. 13. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Ebayen sokkal olcsóbb és egy az egyben ugyanaz van fenn..rendeltem ebayről egy leggingst, pk-el együtt összesen 1200 ft volt, magyar oldalon legolcsóbban asszem 4800 ft-ért láttam..
2013. márc. 13. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Én úgy látom, hogy az ár a termék valódi ára, amiért kb. a vaterás eladók beszerzik, a postaköltség pedig valójában a hasznuk, mert az ingyenes igazából. Szinte mindegyik így csinálja, ezért nem akarnak engedni a postaköltségből, vagyis a hasznukból, ha kettőt rendelsz valamiből. Ezt a szisztémát követi szinte minden dropshipper eladó.
2013. márc. 23. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!