Milyenek ezek a cipők? 16/L
Nyárra/tavaszra szeretnék hasonlókat beszerezni, milyennek találjátok őket, melyik tetszik? :) Fiúk is és lányok is írjatok, kérlek.
1. uhh, katasztrofa, nagyon olcso hatasa van
2. haaaaaaaaaaaaaaaaaaat.... nekem nem tetszik, de elmegy
3. szep, elegans, ez a legjobb az osszes kozul
4. konyhasneni stilus, csunya
5. borzaszto
6. borzaszto
osszesegeben sut roluk , hogy mind muanyagbol keszult kinai tomegtermek, oriasi talpuk es gagyi kivitelezesuk van, szerintem szornyen festenek. masreszt, ha magasabb vagy, mint 160 cm es nehezebb, mint 40 kg, akkor eleg ormotlannak is fogsz ezekben a cipokben tunni , de ez mar sajat megitelesed, hogy szerinted hogy mutatsz egy ilyenben.
nekem nagyon nem jonne be egy lany ilyen cipokben.
akkor mar inkabb ezek, vagy ilyesmik:
Egyébként, köszönöm, hogy elmondjátok a véleményeteket ^^
Nagyon sokat segít, hiszen még csak alakulóban van a stílusom, és most hirtelen sok minden tetszik, és nem szeretném magam lejáratni egy-egy nem éppen jól kinéző cipővel, szóval összességében nagyon hasznosnak találom mindenki válaszát :)
Bakker nyarra laza tornacipo azt annyi mit izelek ilyenekkel 10cm sarokkal dugjak fel maguknak akik kitalaltak
40fok azt bele is rohad meg a labad
Semmi rossz indulat de tornacipo hidd el sokkal jobban tetszik fiuknak is legalabb is barai korbe(jo sok fiu)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!