Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ferfiak, nektek mi a velemenye...

Ferfiak, nektek mi a velemenyetek errol?

Figyelt kérdés

Mostanaban allandoan azt latom, hogy a lanyok/nok mar csak melegitonadragokat, bo polokat meg tornacipot hordanak, pl ilyeneket: [link]

Ez titeket nem zavar? Szerintem amugy egy ‘elszaladok ide-oda, nem veszek fel semmi extrat’ outfitnek jo, meg ha esetleg feldobjak valami kabattal vagy csizmaval, nagyon jol nez ki, de nem noies. Szerintem egy ilyesmi sokkal jobban illene egy felnott nohoz: [link]

2018. jan. 17. 10:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszik egyik sem :)

A második sem illik egy felnőtt nőhöz, max. szabadidős, baráti programokra. De munkahelyre gáz.

Egyébként meg egyáltalán nem jellemző, hogy a nők nagy része melegítőben meg bő pólóban járna.

Nekem leginkább az Orsay oldalán található öltözetek számítanak felnőtt női öltözéknek.

2018. jan. 17. 11:01
 12/15 anonim ***** válasza:
42%

Az első hányinger, a második nagyon jól néz ki!

Az elsőt azért kimondottan túlzás stílusnak nevezni.:D:D Úgy lóg a lába közt a gatya, mint aki besz....rt:D:D!!!!

2018. jan. 17. 11:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Alapból semmi bajom nincs a melegítős viselettel, öltözzön mindenki úgy ahogy akar de amit linkeltél az rettentő igénytelen.

2018. jan. 17. 11:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Az első linken a csaj akár meleg is lehetne, bár én ha ilyeneket meglátok ahogy az kinéz nem kéne sok hozzá hogy vaslapáttal verjem agyon.

A második viszont szolid és csinos!

Azt meg hagyjuk már hogy had vegyen fel mindenki ami komfortos számára mert itt a " mindenki" sántít ugyanis ez úgy igaz hogy csak a nők had vegyenek fel bármit mert a fiúknak szinte egyenruha van előírva hogy ne szólják le őket...

2018. jan. 18. 12:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyik sem tetszik,nekem a feszülős stílus jön be még szabadidő ruhában is.
2018. jan. 20. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!