Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy már nincsenek normális férfiak/nők?
Az a véleményem, hogy szánalmas, gyenge, nevetséges emberek vagytok mind, akik sztereotípiákat állítanak fel, csak hogy magukat nyugtassák.
Esélyekről, méretekről, pénzről és százalékokról beszélnek. Igazolásra, megnyugtatásra várnak, miszerint bennük nincs hiba. Más a hibás mindenért. Ugyanolyan mint a vallás.
Ennyi... Mást nem tudok hozzáfűzni.
Az, hogy ez nem feltétlenül igaz. Csak érvényesül a hasonló hasonlót vonz elv.. Én nem azt mondanám, hogy csak értéktelen nők/férfiak vannak, hanem hogy sokkal szélsőségesebbek a kapcsolatok. Ez alatt azt értem, hogy vagy nagyon jó a kapcsolat, és mindkét ember értelmes, értékes. Vagy a másik véglet, hogy egyik debilebb mint a másik és 2 hónap után össze-vissza csalják egymást meg lehordák a másikat mindennek. Vannak még normális nők meg férfiak, csak ők már kapcsolatban vannak egymással. Aki pedig nem talál normális párt magának, az rossz helyen keresgél, vagy rossz embereket választ. Vagy ő maga nem alkalmas komoly kapcsolatra. Vagy ezeknek a kombinációja.
Meg ami engem elszomorít, (meg kiakaszt mikor ilyenek miatt panaszkodnak nekem), az az, hogy egyszerűen nem veszik észre amit a párjuk értük tesz.. Például múltkor panaszkodott egyik ismerősöm, hogy soha nem mennek a párjával kirándulni vagy kimozdulni vagy étterembe stb. Na már most én ismerem a párját és tudom, hogy kb 0-24ben dolgozik, hogy normális életük legyen, meg rengetegszer meglepi apróságokkal, kedves gesztusokkal, de neeeeeem az a csajnak nem kell, csak az étterem meg a kirándulás.
Nem tudják értékelni egymást az emberek. Mondjuk szerintem ebben az is közre játszik, hogy a rengeteg válás meg csonka család miatt nem is nagyon látnak normális kapcsolatot. A neten is csak olyan cikkek halmozzák el őket, hogy "ha ezt az 5 jelet látod azonnal szakíts" meg "hogyan engedd el a párod 1 hét alatt" meg "ha ezeket teszi akkor biztos megcsal" stb stb. Meg valahogy azt tömik beléjük, hogy csak akkor lehetnek boldogok, ha kapcsolatban vannak. Valahogy mindig ez van a középpontban, annyira ciki mostanság szinglinek lenni. Szóval inkább összejönnek akárkivel, csak ne legyenek szinglik, legyen mivel kérkedni.
Amit még én nem értek, az az hogy miért a nagyvárosokban koncentrálódnak az ilyen értéktelen, kapcsolatra nem alkalmas emberek. Én vidéki vagyok, itt valahogy mindenki megtalálja a párját és sok nagyon jó, értékes kapcsolatot látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!