Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mi a véleményetek egy ilyen szociális fóbiás nőről?
Figyelt kérdés
Nagyon szégyenlős,magányos,ha középpontba kerül rájön a remegés vagy,ha zavarba jön,esetleg,ha nézik. Ha tetszene egy ilyen nő,akkor próbálkoznátok vagy inkább kerülnétek?2017. szept. 22. 21:27
1/13 anonim válasza:
Háát attól függ mennyire van ömnmagában. Tehát van e önbizalma maga felett. Cuki is bár nem az ő hibája. A civilizációs problémák mindig a gyökerekben keresendő ezért nem ő tehet róla. Ugye érted? És nem kknevetni való.
2/13 Heart of Darkness válasza:
Nem befolyásolna az ilyesmi. Nekem is volt pár fóbiám szociális térten de mostanra a munkám nem engedi meg, hogy bármiféle ilyesmi fóbiám legyen.
3/13 anonim válasza:
Próbálkoznék ha tetszene, bár kérdés egyáltalán hol lehet megismerni valakit, aki gondolom az ilyen fóbiái miatt kerüli a tömeget vagy a népesebb helyeket.
Szóval valószínűbb, hogy egy ilyen problémákkal küzdő valaki ahhoz kerül közelebb, aki megtetszik neki és emiatt hajlandó felé közeledni.
4/13 anonim válasza:
Sajnos az ilyen lanyok altalaban nem szepek szoval nem probalkoznek :/ Ha szep es tetszik akkor igen :)
5/13 anonim válasza:
Én kezdeményeztem hozzád hasonlóknál, de az a tapasztalatom, hogy nehéz ötről a hatra jutni, és rengeteg időt/energiát szántam olyan emberekre, akik képtelenek voltak kinyílni. És az a legnagyobb baj, hogy a legtöbben nem is akarnak megváltozni. Volt pl. olyan lány ismerősöm, aki konkrétan irtózott az érintésektől, és én sem érinthettem meg, holott ha valaki folyton csak retteg, akkor a jó dolgok is kimaradnak az életéből, de ez legyen az ő baja. Itt is sok ilyen lánnyal beszéltem régebben, hát legtöbbször odáig jutottunk, hogy nem küld képet magáról, mert..., neten nem ismerkedik, mert..., személyesen nem akar találkozni, mert... Egy idő után fárasztóvá válik az ilyesmi, és nekem pl. nincs már energiám arra, hogy olyan emberekkel foglalkozzak, akik nagy valószínűséggel nem is akarják, hogy segítsenek nekik feloldódni és megváltozni, nekem nincsenek felesleges hónapjaim arra, hogy vagy kinyílik, vagy nem, vagy elhiszi, hogy elfogadom őt, vagy nem. Most biztosan megkapom a lepontozást a véleményemért, de nem érdekel, amúgy meg ezer szerencséd, hogy nőnek születtél, fordított esetben a gyakoris kolléganőid már ízekre szedtek volna.
6/13 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna.
7/13 anonim válasza:
Ha tetszene, akkor nyilván próbálkoznék. Szeretek segíteni másokon.
8/13 anonim válasza:
Vicces, hogy a gyakoris pincsik hogy pitiznek egy nőnek, senki fel sem veti, hogy esetleg megpróbálhatna megváltozni, fejleszteni önmagát, önbizalmat építeni stb.
9/13 anonim válasza:
Ja, fura, hogy itt mindenkinek bejon, bar itt tobbsegeben hasonlo ferfiak vannak. Baratomeknak van egy lany kollegaja akit mar pusztan amiatt is furanak tartott, hogy keveset beszelt, nem volt olyan kozvetlen, es itt meg szo se volt semmilyen fobiarol, azota mar ismerjuk jobban a lanyt es o pl siman csak nem annyira beszedes idegenekkel, de amugy minden teren egeszseges. Az en sracismeroseim nagy reszenek az a velemenye, hogy annyira nem vonzo egy betegesen zarkozott lany.
10/13 anonim válasza:
A szeretet minden megold. Minden más felesleges és illúzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!