Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak mi a véleményetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mi a véleményetek egy ilyen szociális fóbiás nőről?

Figyelt kérdés
Nagyon szégyenlős,magányos,ha középpontba kerül rájön a remegés vagy,ha zavarba jön,esetleg,ha nézik. Ha tetszene egy ilyen nő,akkor próbálkoznátok vagy inkább kerülnétek?
2017. szept. 22. 21:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#9: Egy időben én is esélyt adtam nekik, mert úgy voltam vele, hogy nem szabad ítélkezni, segíteni kell nekik, ők is megérdemlik a társaságot, az esetleges párkapcsolatot. De aztán rájöttem, hogy a többség még akkor sem hajlandó semmire, ha ott van a feléjük nyújtott kéz. Hiába akartam volna velük komolyabban ismerkedni, 99%-ban mindig volt valami kifogás, és mindig rajtuk bukott el a dolog (eltűntek, hárítottak stb.). Nem az a baj, hogy problémáik vannak, hanem az, hogy rendszerint nem is keresik az állapotukból való kilépés lehetőségét. Sok olyan lány volt, akiért a lelkem is kitettem, mégsem akartak bennem megbízni, és még arra sem voltak hajlandóak, hogy egy senkit semmire nem kötelező személyes beszélgetésre találkozzunk egy nyilvános helyen úgy, hogy nekik nem is kellett volna utazniuk. Ezek után próbálom hanyagolni az ilyen embereket, nekem nincs időm és energiám rájuk.
2017. szept. 22. 22:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha tudnám, hogy szociális fóbiás, nem próbálkoznék, mert tudom, hogy visszautasítana. Sokat kéne tepernem, hogy legyen valami és akkor sem biztos, hogy sikerülne.

Én sokáig szociális fóbiás voltam, talán még most is az vagyok. Tudom miről van szó. Magamból kiindulva én is így reagáltam volna, a ha egy lány próbálkozott volna (ami persze tudomásom szerint soha nem történt még :D ).

Az én esetemben pedig különösen rossz ötletnek tartom egy másik szociális fóbiás személlyel a párkapcsolatot. Attól félek, hogy kölcsönösen visszahúznánk egymást.

2017. szept. 23. 09:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is ilyesmi vagyok, de a párom ezalól kivétel.

Sőt ha ő ott van velem, akkor feloldódok és beszélek :)

2017. szept. 24. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!