Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ferfiak, nektek mi a velemenye...

Ferfiak, nektek mi a velemenyetek errol?

Figyelt kérdés

Mostanaban allandoan azt latom, hogy a lanyok/nok mar csak melegitonadragokat, bo polokat meg tornacipot hordanak, pl ilyeneket: [link]

Ez titeket nem zavar? Szerintem amugy egy ‘elszaladok ide-oda, nem veszek fel semmi extrat’ outfitnek jo, meg ha esetleg feldobjak valami kabattal vagy csizmaval, nagyon jol nez ki, de nem noies. Szerintem egy ilyesmi sokkal jobban illene egy felnott nohoz: [link]

2018. jan. 17. 10:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Egyik öltözködési stílus sem tetszik ezek közül.
2018. jan. 17. 10:16
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Azok miota felnott nok, akik igy neznek ki mint az elso kepen?
2018. jan. 17. 10:18
 3/15 anonim ***** válasza:
84%

Nekem személy szerint egyik sem tetszik kimondottan. Ha az illető hölgy jól érzi magát, akkor hordja, de nekem egy ennél jóval konszolidáltabb ruházat is tökéletesen el tudja nyerni a tetszésemet, ugyanis a nő érdekel, és nem a ruha.

22/F

4/15 anonim ***** válasza:
80%

Szeretem a melegítőket, de nem az olyanokat, ami bárhol eláll. Passzos legyen.

A 2. szett meg ocsmány...

5/15 anonim ***** válasza:
89%

Hadd legyen már abban, ami számára komfortos. Én is vettem egy magassarkú csizmát, nagyon tetszett a páromnak, de meghalok tőle, annyira fáj a lábam 200 méter gyaloglás után, úgyhogy nem hordom és láss csodát, nem a cipőm miatt szeret.

23/N

6/15 anonim ***** válasza:
66%
Ha fiatal vagy és olyan az alkatod mint a képen lévő hölgyeknek akkor bármi lehet rajtad.
2018. jan. 17. 10:21
 7/15 anonim ***** válasza:
82%

Nem hiszem, hogy ez általánosan elterjedt trend lenne. De különösebben akkr sem zavarna, ha így lenne. A stílusok jönnek-mennek, ha most két évig ez a tróger buggyos gatya a menő, felőlem hordják azt. Tény, hogy nem éppen "felnőttességet" sugároz, de az nem is mindig baj.

Amúgy a kicsit elegánsabb, csinos öltözködés nekem is jobban tetszik.

2018. jan. 17. 10:26
 8/15 anonim ***** válasza:
62%
Döntsd már el, h nőkről v lányokról beszélsz! Mert én csak elhízott, fogatlan gyárimunkás nőkön szoktam melegítőt látni. A normálisabbja tud öltözködni. A csitriket meg le$2arom, kinőttem már őket.
2018. jan. 17. 10:36
 9/15 anonim ***** válasza:
78%
Tudod,van egy mondás, miszerint a modelleken minden jól áll..egyébként ha valaki melegítőben érzi jól magát, téged miért zavar? Az meg nem tudom feltűnt-e neked de tél van..elég kemény lenne ezekben a cuccokban kimenni amiket linkeltél :)
2018. jan. 17. 10:41
 10/15 anonim ***** válasza:
46%

Inkább ilyesmiket hordok: [link]

Felnőtt nőként pont nem érdekel, hogy kinek mi tetszik, amíg nekem kényelmes és praktikus.

Egyedül a munkaadóm szólhat bele, hogy munkaidő alatt mit viseljek.

Ott a klasszikus szövet nadrág, vagy szoknya, visszafogott, elegáns felső az elvárt.

Amiket te linkeltél, inkább tini korú diáklányon tudok elképzelni.

2018. jan. 17. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!