Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Martens bakancs télre is jó?

Martens bakancs télre is jó?

Figyelt kérdés
Női, 1460-as , vagyis bélés nélküli. Olvastam, elvileg a talpa alkalmatlan télre. Miért ? Ti is így gondoljátok? Várom a tapasztalatokat azoktól, akik télen hordták már vagy hóban, hidegben , esőben! Szerintetek hordhatom? fix 38-as a lábam, mamuszon kívül mindenből 38-ast hordok. Martensből is jó lesz a 38? Boltban persze felpróbálom de 2 méter járás után nem feltétlen derül majd ki. Köszönöm a válaszokat, előre is.

2017. dec. 18. 16:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Évekig hordtam telente egy pár 1460-ast, én direkt eggyel nagyobb méretet vettem, hogy beleférjen a lábam dupla zoknival, így sose fáztam benne. A talpa egy érdekes dolog, mert nekem is csúszik, pedig recés, de én főleg csempén szoktam ezt érezni... rengetegszer fordult elő, hogy rohannék a metrót elérni, de nem tudom bevenni a kanyart, mert a csempén megcsúszik a bakancs talpa, úgyhogy hiába fordulnék, lendületből egyenesen haladok tovább a fal irányába :D viszont lassan kopik cserébe!
2017. dec. 20. 11:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Én hasonlókat hordok minden télen, de a lábam egyikben se fázik, bár lehet, nekem az átlagnál melegebb a lábam. Csúszni sem szoktam, próbálok nagyon óvatosan menni, ha jegesek, fagyosak az utak. Nekem csak nagyon jó tapasztalatom van a Martens-szel^^
2017. dec. 22. 00:07
 13/13 anonim ***** válasza:
32%

Milyen jó is ez a bakancsmánia!

Nyáron rohad a lábad , télen lefagy, semmi másra nem jó mint csak munkavédelemre!

Anno meg leugattak mikor mertem negatív kommentet írni nyáron hogy belerohadsz, erre azt írta vissza a nyomott hogy télen hordom nem nyáron!

Most meg látszik mennyit is ér...

2018. jan. 12. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!