Női acélbetétes bakancsot hol érdemes beszerezni?
Helló, egy acélbetétes bakancsot szeretnék venni, amivel kapcsolatban 3 kérdésem van:
1. Hol érdemes beszerezni? Rokpince oldalán néztük párat meg a katonadolog.hu oldalon
2. Hány soros a jobb? A 10, 15 vagy 20 soros? Nekem a 20 soros tetszik a legjobban, de a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok.
3. Melyik márkát ajánljátok? A Steel-t meg a Martens-t ismerem, de ha tudtok más márkákat is, akkor kérlek írjátok le.
Illetve ha van olyan dolog amire oda kell figyelni, akkor kérlek azt is írjátok le.
A válaszokat előre is köszönöm!
londonport.hu [link]
Szerintem a 10-es a legjobb mert könnyebben belehet fűzni
Martens elég jó, undercover gladiator pure trash
Csak ismételni tudom az előzőt, minél rövidebb, annál könnyebb befűzni.
Nekem ehhez hasonló van (nem pont ilyen), aminek nem lyukai vannak a fűző részére, hanem fém bújtatói, ezt jóval könnyebb meghúzni. Illetve azt is szeretem, hogy fölül nem csak simán véget ér, hanem kicsit kényelmesebb, párnázott a szár teteje.
Munkavédelmi felszerelések árúló boltokban.
A belvárosban elég sok van.
Utolsó, a csaj rocker (vagy punk vagy metalhead vagy mittomén') nem építkezèsre akar menni :'D
Am szerintem a military boltokban kaphatóaknak jó a minősége, de nem vagyok tapasztalt, hol éri meg legjobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!