Martens bakancs télre is jó?
Nekem HD van, kb 15 éves, még nem sikerült betörni....
Viszont lilára fagyott a lábam az acélbetéttől és iszonyatosan csúszik a sima havon is. Mert a recék közé bemegy a hó és beleragad, és olyan mintha nagy kavicsokon járkálnál ami csúszik. Szóval nekem téli hidegben/hóban nem vált be, motorozáshoz úgy-ahogy elmegy, de nem az igazi.
Nekem a lábméretemhez illő jó volt, nem kellett nagyobb. De ha kétséged van akkor inkább a nagyobbat vedd, talpbetéttel javíthatsz a dolgon, mert ha egyszer elkezdni nyomi a lábad akkor utána átgondolod az életed.. :)
Én több méretet szoktam próbálni, és kizárásos alapon veszem.
Hát én elestem benne párszor a jeges úton, na meg a bevásárlóközpontok sima járólapján is csak korcsolyázva közlekedek benne. De lehet hogy én vagyok csak béna. :D
Feles méretről még nem hallottam, nekem 36.5-ös lában van, a bakancsom 37-es és vastag zoknival épp jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!