Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hord ilyen kevés lány...

Miért hord ilyen kevés lány blézert, elegáns blúzt és szoknyát?

Figyelt kérdés
2017. dec. 17. 20:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Blézert hétköznapokba nem hordom szívesen, számomra nem igen kényelmes. Elegánsabb blúzt gyakrabban viselem, de ez sem igazán jellemző rám, maximum havonta 2 alkalommal veszem fel ha épp olyanom van.

Szoknyát szinte mindig hordok, én szeretem, nőies egyrést, másrészt nekem sokkal kényelmesebb, időjáráshoz megfelelő vastagságú harisnyát veszek fel hozzá, igaz ilyen hidegekbe már a leggingseket veszem fel szoknyával, ezt is csak akkor ha sokat mászkálok kint a szabadba. Ha csak ide-oda megyek leginkább autóval, akkor harisnyát veszek fel 100-150 Den elég szokott lenni többnyire térdig érő csizmával veszem fel. Egyrészes ruhát nem hordok ilyenkor, maximum alkalmit ha olyan helyre megyek éppen.

Ma is például farmerszoknyát vettem fel fekete 100 denes harisnyával. Autóval mentem a munkahelyemre, és bent a gyárterületén belül igen csak néztek rám hogy vagyok képes szoknyába ilyen időbe bejárni.

2017. dec. 18. 19:31
 12/14 anonim ***** válasza:
A blézer nekem kényelmetlen, mert rugalmatlan anyaga van. Illetve most majdnem mindenhol az egygombos verziót kapni csak, az meg nekem nem áll jól. Szoknyát nem szeretem, macerás, nehezen találok olyat ami jól áll, más cipő kell hozzá stb. Blúzt szoktam néha hordani, kizárólag rugalmas anyagút, de ellene szól, hogy nálunk az irodában kissé kiszámíthatatlan a fűtés, van hogy pántos topig le kell vetkőznünk, máskor meg két pulcsi is elkél... szóval erre kell készülnünk :).
2017. dec. 18. 21:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Na en pont hogy allandoan blezert hordok es ingeket. En a sportosan elegans stilust preferalom, pont azert mert egyszerre kenyelmes es komoly is. Fekete/feher/szurke/sotetkek/enyhen kopyatott farmert kombinalok Ralph Lauren, Montego, Mango, Hilfiger ingekkel. Ciponek tavasszal osszel feher lacoste, fekete elegansabb beutesu airmax, bezs rovidszaru converse, illetve van egy deichmannos fekete lakk felcipom. Van egy fekete lezser boyfriend zakom ahhoz az ingeken kivul basic fekete/feher/lila/kek trikokat, rovid es hosszuujjuakat veszek. Van egy egygombos fekete blezerem, 3/4 ujju, angol hasznaltruhas es olyan anyagu hogy kenyelmesebb mint egy pulover. Iletve van egy ketsoros sotetkek zara blezerem. Imadom, de kenyes. Telen fekete helly hansen bakancs vagy fekete telitalpu bokacsizma. Nyaron vagyok bajban, akkor sima basic felso shorttal.
2018. febr. 26. 15:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Kimaradt hogy 21/L vagyok egyetemista es a szoknyakat azert nem hordom mert nem praktikus a viselete.
2018. febr. 26. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!