Miért hord ilyen kevés lány blézert, elegáns blúzt és szoknyát?

Blézert hétköznapokba nem hordom szívesen, számomra nem igen kényelmes. Elegánsabb blúzt gyakrabban viselem, de ez sem igazán jellemző rám, maximum havonta 2 alkalommal veszem fel ha épp olyanom van.
Szoknyát szinte mindig hordok, én szeretem, nőies egyrést, másrészt nekem sokkal kényelmesebb, időjáráshoz megfelelő vastagságú harisnyát veszek fel hozzá, igaz ilyen hidegekbe már a leggingseket veszem fel szoknyával, ezt is csak akkor ha sokat mászkálok kint a szabadba. Ha csak ide-oda megyek leginkább autóval, akkor harisnyát veszek fel 100-150 Den elég szokott lenni többnyire térdig érő csizmával veszem fel. Egyrészes ruhát nem hordok ilyenkor, maximum alkalmit ha olyan helyre megyek éppen.
Ma is például farmerszoknyát vettem fel fekete 100 denes harisnyával. Autóval mentem a munkahelyemre, és bent a gyárterületén belül igen csak néztek rám hogy vagyok képes szoknyába ilyen időbe bejárni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!