Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vékony lányok titeket nem...

Vékony lányok titeket nem piszkálnak ha rovid szoknyát vesztek fel? Nem mini szoknyara gondolok, térdig erore. Mindig megkapom milyen vékonyak a lábaim pedig edzek is ra. Igy mar nagyon nemis veszek fel rovid szoknyakat. Mar nem erzem magam jol benne

Figyelt kérdés
Hogyan kezelitek a beszolasokat? Magatokra veszitek vagy nemadtok masok véleményére? Varom a valaszokat!

2016. jún. 28. 16:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam hordani szoknyát,sem rövid nadrágot. Kicsit szégyellem és azért.
2016. jún. 28. 16:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem a szoknya miatt piszkáltak anno, hanem a vékonyságom miatt, pedig nem tehettem róla. Mást sem hallottam ha pl jöttek a rokonok, hogy úristen, hogy nézel ki, milyen sovány vagy, nagyon bántó tud lenni, elkeseríti az embert.

Ilyen az alkatom, ötször annyit eszemn, mint egy teltebb nő és nem fog rajtam, és szerintem ez jó. Amikor az ember lelkifurdalás nélkül ehet mindent. :-))))

Ne foglalkozz velük, abban járj, amiben jól érzed magad. Nyári kánikulában minek vennél fel hosszúnadrágot. Ha látják, hogy nem veszed fel a cukkolást, akkor abba fogják hagyni. Esetleg vissza is szólhatsz, annak is lehetnek támadási felületei, aki téged piszkál.

2016. jún. 28. 16:49
 3/15 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!:)

Enis ilyen alkat vagyok akár mennyit eszek semmi nem látszik meg rajtam.

Bar az edzés kicsit segitett:)

2016. jún. 28. 17:11
 4/15 anonim válasza:
100%

Én például egy nagyon magabiztos lány vagyok, ha beszólnak érte max visszaszólok nekik.

De megértem, ha te nem vagy ilyen.

Én a helyedben nem mások véleményével törődnék, hanem a saját öltözködési szokásaimmal. Ha te úgy tartod, hogy nekem jól áll az a szoknya, vagy fel szeretnéd venni, akkor az ne tartson vissza, hogy mások hogyan fikáznak.

Nem érdemlik meg, hogy te a beszólásuk után ezen emlészd magad.

2016. jún. 28. 18:39
 5/15 A kérdező kommentje:
Koszi,hat elegge önbizalom romboló:/ de lehet veszek magamon annyi erot es felveszem ha úgy van:)
2016. jún. 28. 19:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért piszkálnának egy vékonyat? A vékony láb szép, mindenkitől ezt hallom mindig mindenhol... max irigy lányok szólnak be, más nem. Azzal meg foglalkozni sem érdemes.
2016. jún. 28. 22:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek márcsak ilyenek, nem szabad a lelkedre venni, piszkálnak mindenkit, ha kövér azért, ha sovány azért, és amúgy mindenért, mert sokan ebben lelik örömüket.
2016. jún. 29. 07:23
 8/15 anonim ***** válasza:
27%

Hát én nem tudom, más földrészen élek mint ti? Soha egyetlen egyszer nem hallottam volna, hogy valaki vékony lányokat "bánt". Mindenhonnan az ölik, hogy minél vékonyabb vagy, annél jobb és ha csak egy kis plusz kg van rajtad, akkor más lusta, undorító bálna vagy. Szóval annyira nem tudlak sajnálni, már bocsi :) Ez csak rajtad múlik, hogy feleslegesen besértődsz az idióták beszólásain.

Mellesleg, szerintem ne foglalkozz azzal, hogy bárki is beszól. Ha mondják, csak szólj vissz, hogy "Közöd? Ilyen vagyok, ennyi".

2016. jún. 29. 09:34
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is egész életemben ezt hallgatom, hogy gebe, anorexiás meg anyádék nem adnak enni. Húsz éves koromig nem mertem felvenni rövidnadrágot meg ujjatlant, én hülye. Most már megtanultam leszarni. Tojj rájuk te is, ne cseszd el az önbizalmad idióták miatt.
2016. jún. 29. 10:38
 10/15 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek ment a zold kez!:)

Igazabol utcan szóltak utánam hogy nezd mar hogy néznek ki a lábai. Üzletben eladotol is megkaptam jesszus milyen vékony vagy..

Ez magamra vettem azota nemhordok szoknyát:/

De megfogadom a tanacsotokat nemfogok az ilyenekkel foglalkozni:)

2016. jún. 29. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!