Vékony lányok titeket nem piszkálnak ha rovid szoknyát vesztek fel? Nem mini szoknyara gondolok, térdig erore. Mindig megkapom milyen vékonyak a lábaim pedig edzek is ra. Igy mar nagyon nemis veszek fel rovid szoknyakat. Mar nem erzem magam jol benne
Utolso valaszolo, teljesen megertelek sajnos vannak ilyen emberek:/
Dolgozom az onbizalmamon, aszidtem csak nekem szologatnak be de akkor nem vagyok vele egyedul:)
Nemfogok veluk foglalkozni :)
Köszönöm a sok valaszt!:)
Én az ilyeneknek visszaszóltam, rajtad meg reng a zsír, és hasonlóakat, hogy tudják már, mit beszélnek.
MEgsértődtek - ŐK! -, és?! Mindenki foglalkozzonn magával, te se törődj mások véleményével.
Egyik volt bnőm volt ilyen, én meg nem győztem magyarázni neki, hogy
1. szrja le, mit gondol xy
2. jó a lába
3. örüljön, hogy nem hájas
Utolsó válaszoló, enis csak térdig ero szoknyat hordok, csak mivel vékony vagyok igy kicsit x.lábaim vannak ezert nem nagyon hordok..de ebbe a melegbe mit vegyen fel az ember?:/
Enis a sportnak köszönhetem kicsit kezd a vadlim formalodni, így elviselheto de így is megszolnak..de mar nem veszem magamra mert latom sokan vannak ezzel igy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!