Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vékony lányok titeket nem...

Vékony lányok titeket nem piszkálnak ha rovid szoknyát vesztek fel? Nem mini szoknyara gondolok, térdig erore. Mindig megkapom milyen vékonyak a lábaim pedig edzek is ra. Igy mar nagyon nemis veszek fel rovid szoknyakat. Mar nem erzem magam jol benne

Figyelt kérdés
Hogyan kezelitek a beszolasokat? Magatokra veszitek vagy nemadtok masok véleményére? Varom a valaszokat!

2016. jún. 28. 16:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz senkivel! Amit szivesen hordasz, azt vett fol. Nekem is nem 1x beszoltak, mert szerintuk tul mini volt a szoknya(ami combkozepig ert)... az elejen bosszantott, mara elertem azt a szintet, hogy amikor valaki megszol, emelt fovel, buszken megyek tovabb, ilyen vagyok, egyedi es fel merem ezt vallalni... Soha nem fogok konzervativabban oltozkodni, csak azert,mert masoknak ez a stilus nem tetszik... 23L
2016. jún. 29. 17:13
 12/15 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolo, teljesen megertelek sajnos vannak ilyen emberek:/

Dolgozom az onbizalmamon, aszidtem csak nekem szologatnak be de akkor nem vagyok vele egyedul:)

Nemfogok veluk foglalkozni :)

Köszönöm a sok valaszt!:)

2016. jún. 29. 18:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Én az ilyeneknek visszaszóltam, rajtad meg reng a zsír, és hasonlóakat, hogy tudják már, mit beszélnek.

MEgsértődtek - ŐK! -, és?! Mindenki foglalkozzonn magával, te se törődj mások véleményével.

Egyik volt bnőm volt ilyen, én meg nem győztem magyarázni neki, hogy

1. szrja le, mit gondol xy

2. jó a lába

3. örüljön, hogy nem hájas

2016. júl. 1. 09:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Én 19 éves koromig nagyon vékony voltam, de sosem érdekelt ha ezért piszkáltak hogy milyen vékonyak a lábaim, én mondjuk max térd fölé érő szoknyát viseltem de csak azt voltam hajlandó felvenni mert nekem ez a kényelmes. Mióta sportos életmódot élek és elég sportos alkatom van a lábaim is vastagabbak de szép formásak lettek. Azóta már azzal piszkálnak miért nem hordok miniszoknyát :D Én persze utóbbi időben max térdig érő szoknyát és térdnadrágot vagyok hajlandó felvenni. Én mondjuk nem nagyon szeretem mutogatni a combomat térdtől felfelé egy hatalmas heg van a lábamon mert egy bicikli túrán hatalmasat estem és pont ott sérültem meg a legjobban és a hege még eléggé látszik amit szégyenlek. Strandra is úgy járok hogy bikinit veszek fel és férfias térdnadrágot. Amikor úszni megyek akkor simán úszódresszt akkor nagyon nem is érdekel hogy mit látnak a lábamból és mit nem
2016. júl. 2. 11:49
 15/15 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló, enis csak térdig ero szoknyat hordok, csak mivel vékony vagyok igy kicsit x.lábaim vannak ezert nem nagyon hordok..de ebbe a melegbe mit vegyen fel az ember?:/

Enis a sportnak köszönhetem kicsit kezd a vadlim formalodni, így elviselheto de így is megszolnak..de mar nem veszem magamra mert latom sokan vannak ezzel igy:)

2016. júl. 2. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!