Miért hord ilyen kevés lány blézert, elegáns blúzt és szoknyát?
Én régóta hordom őket és azt veszem észre hogy mostanában mindenki más is, eléggé zavart, úgyhogy inkább én kezdek “kiszállni”
19L
Egyetértek az előttem íróval. Nekem elég hivatalos alkalmakkor előszedni, kivasalni, vigyázni rá, beleizzadni stb. Szoknyát meg hordok csak nem azt a hivatalos fazonút, hanem kockásat, csipkéset stb.
Amúgy meg elég sokan hordanak, részint azért mert sok helyen muszáj, részint meg mintha az utóbbi időben divat lenne.
-reggelente fél 8-ra kell iskolába mennem, az út 15 perc, én pedig 7.15-kor szállok ki az ágyból... gondolhatod, mennyi időm lenne még vasalgatni, meg vigyázni, hogy ne gyűrődjön semmi
-Nincsenek normális blézerek. De tényleg, sehol szinte. A HM-ben van ugyanaz a 4-5 fajta, amit évek óta árulnak, meg talán a Zarában lehet 1-2 jobb darabra bukkanni.
-Szoknyák... Tél van, ilyenkor gyantáztatom a lábam. Egy szoknya esetében pedig nem túl csini már a 4-5 napos borotválatlan láb sem. Plusz nem is érzem kényelmesnek, jobban szeretem a farmert és a nadrágokat.
a blézer számomra egy gusztustalan ruhadarb.
blúzok nagy része is nagyis, nem nagyon láttam még olyat ami tetszett volna. egy-két ingem van, azok is egyszínűek.
szoknya szintén. egyszer-egyszer ha látok olyat, ami tetszik. a titkárnős fazonnal nincs bajom, de kifejezetten kényelmetlen hordanom. rövidebb bőrszoknyám van még, azt hordom mert kényelmes. ezen kívül meg csak nyári szoknyám van, pl lenge pliszírozott, de azokat ilyenkor nem tudom hordani mert megfagynék.
egyébként is a nadrágokat szeretem. általában szűkszárú fekete farmerben és sima fekete magassarkú bokacsizmában vagyok, mert tetszik benne hogy hosszú és vékony lábakat csinál, és elegáns is.
egyébként a blézert nem értem minek hordani, hogy nem sül meg benne az ember. mindenhol annyira befűtenek télen, hogy van hogy pulóverben melege van az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!